Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…JA HATUSTA TULI TALO

Sisustussuunnittelija Sari ja taikuri/lääkäri Martti Vannas rakensivat talon Fiskariin. Taloprjojekti ei ollut ihan helpoimmasta päästä, mutta harvoilla on. Uskomattomalta tuntui se, että talon rakenteet on valmistettu pienessä kaupungissa suomenlahden toisella puolella lapsuuteni kotikaupungissa. Paikka on niin pieni, että monikaan ei taida koko paikkaa maailmassa olevan. Toinen mielenkiintoinen yllätys löytyi Sarin ja Martin olohuoneen seinältä. Siellä oli sen samasen pienen kaupungin tytön ottama kuva olohuoneen seinällä (toi tuntui jo uskomattomalta). Ja kaiken kukkuraksi oli ilo kuvata tämä kertakaikkisen valoisa ja hieno koti ihan sattumalta.
_ _ _ _ _
Interior designer Sari and magician/medical doctor Martti Vannas built a house in Fiskars. The building project wasn’t exactly easy, but that’s to be expected. What’s really incredible is that the structures of the house were made in a small town on the other side of the Gulf of Finland, the place where I spent my childhood. The town is so small that hardly anyone even knows it exists. Another surprise for me was hanging on the living room wall: a photo taken by the girl from that small town in Estonia (really unbelievable!). And to top it off, what fun it was to photograph this utterly exquisite and light-filled home – and just by chance.
02-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0102-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0202-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0302-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0402-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0502-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0602-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0702-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0802-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-0902-home-interior-fiskari-sari-ja-martti-vannas-photo-krista-keltanen-10Talon arkkitehti Dominicus Björkstam.