Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…AN INFINITE SENSE OF RESTFULNESS

Katin kotona on aina lämmin tunnelma. Puhdas ja selkeä sisustus kutsuu levollisuuttaa luokseen. Paikka, jossa työpäivän jälkeen on hyvä olla. Ihastuin tälläkertaa keittiön puutuoleihin ja pöytään. Kodista on juttu Koti&Keittiö lehdessä.
– – – – – –
Kati’s home is always filled with warmth. The clean and clear lines of the décor create an infinite sense of restfulness. A real haven after a busy day at work. This time I fell in love with the wooden chairs and table in the kitchen. There’s an article about this home in Koti&Keittiö magazine.
02-tiirinkoski-kati-koti-interior-home-kotijakeittio-photo-krista-keltanen-0302-tiirinkoski-kati-koti-interior-home-kotijakeittio-photo-krista-keltanen-0202-tiirinkoski-kati-koti-interior-home-kotijakeittio-photo-krista-keltanen-0402-tiirinkoski-kati-koti-interior-home-kotijakeittio-photo-krista-keltanen-0502-tiirinkoski-kati-koti-interior-home-kotijakeittio-photo-krista-keltanen-0602-tiirinkoski-kati-koti-interior-home-kotijakeittio-photo-krista-keltanen-0702-tiirinkoski-kati-koti-interior-home-kotijakeittio-photo-krista-keltanen-08