Krista Keltanen Blog » photography

BOOK…OUR BOOK ABROAD

Viime kesänä kuulimme Mekkotehdas blogin Kirsin ja Sunnan kanssa ilouutisen WSOY:n Foreign rights-osastolta. Mekkotehdas-kirjamme käännösoikeudet oli myyty ulkomaille. Mekkotehdas on nyt käännetty eestin kielelle (minun äidinkielelleni!!!) ja se kantaa nimeä Kleidivabrik. Kirja on julkaistu vuoden vaihteessa. Ihan huippua!
————————–
Eelmisel aastal saime Mekkotehdas blogi Kirsi ja Sunnaga väga häid uudiseid teiseltpoolt Soome lahte. Nimelt Soome WSOY Foreign rights – osakond oli müünud meie raamatu Mekkotehdas tôlkeôiguse Eestile. Tänu sellele raamat nimega Kleidivabrik tuligi Eesti raamatu-poodidesse müügile eelmise aasta lôpus. Oleme väga tänulikud ja uhked Kleidivabriku üle! Soovime teile loomingulist ja suurepärast uut aastat! (raamatut saab tellida ka siit)kleidivabrik-raamat-mekkotehdas-kirja-mekkotehdasblogi-raamatupood-krista-keltanen-01kleidivabrik-raamat-mekkotehdas-kirja-mekkotehdasblogi-raamatupood-krista-keltanen-02akleidivabrik-raamat-mekkotehdas-kirja-mekkotehdasblogi-raamatupood-krista-keltanen-03kleidivabrik-raamat-mekkotehdas-kirja-mekkotehdasblogi-raamatupood-krista-keltanen-04aKirjan upea kuvitus ja taitto taitavan Emmi Jormalaisen käsialaa.

  • nalle - Onnittelut teille! Ihanat kesäkuvat piristää täällä talvisateessa.

  • Krista - Kiitos Nalle. Olihan se niin mukava yllätys! :)

  • Marja - Kirjaanne ei suotta ole käännetty – hieno kirja, jossa kivoja mekkoja ja hieno kuvitus. Itselleni olisi tilausta myös kirjalle, missä olisi vaatteita pienille pojille.. Hyvää ja entistäkin parempaa vuoden jatkoa myös toivotan..

  • Krista - Hei Marja, Kiitos ja ihana kuulla, että poikienkin vaatteille olisi tilausta :)

Your email is never published or shared.