Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…TINE K HOME

A visit to Tine’s place awakens all the senses. It was love at first sight when I saw her children’s beautiful handiwork: a Nativity scene on the living room table. While Tilde played the piano, Tine told us how they enjoy their rice pudding—always with some cream mixed in and served with cherry kissel. Sanna from Nougat is the agent for Tine K Home in Finland. Tine’s products are also available at Mrs Jones in Espoo and Tiirinkoski Tehdas in Hämeenlinna.

Tinen luona kaikki aistit on hereillä. Ihastuin lasten tekemään seimeen. Tilde soitti pianoa ja Tine kertoi, et vatkaavat riisipuuroon hiukan kuohukermaa sekaan ja tarjoilevat kirsikkakiisselin kanssa joulun alla. Kun tulin kotiin kokeilin kyseistä herkkua heti.
 Sanna toimii Tine K Home agenttina Suomessa ja hänen Nougat kauppa Helsingissä myy Tinen tuotteita, myös Mrs Jones kauppa Espoossa ja Tiirinkosken Tehdas Hämeenlinnassa.
tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_01tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_02tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_03tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_04tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_05tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_06tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_07tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_08tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_09tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_10tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_11tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_12tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_13tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_14tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_15tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_16tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_17tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_18tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_19