Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…TINE K HOME

A visit to Tine’s place awakens all the senses. It was love at first sight when I saw her children’s beautiful handiwork: a Nativity scene on the living room table. While Tilde played the piano, Tine told us how they enjoy their rice pudding—always with some cream mixed in and served with cherry kissel. Sanna from Nougat is the agent for Tine K Home in Finland. Tine’s products are also available at Mrs Jones in Espoo and Tiirinkoski Tehdas in Hämeenlinna.

Tinen luona kaikki aistit on hereillä. Ihastuin lasten tekemään seimeen. Tilde soitti pianoa ja Tine kertoi, et vatkaavat riisipuuroon hiukan kuohukermaa sekaan ja tarjoilevat kirsikkakiisselin kanssa joulun alla. Kun tulin kotiin kokeilin kyseistä herkkua heti.
 Sanna toimii Tine K Home agenttina Suomessa ja hänen Nougat kauppa Helsingissä myy Tinen tuotteita, myös Mrs Jones kauppa Espoossa ja Tiirinkosken Tehdas Hämeenlinnassa.
tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_01tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_02tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_03tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_04tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_05tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_06tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_07tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_08tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_09tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_10tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_11tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_12tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_13tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_14tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_15tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_16tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_17tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_18tineK_home_denmark_odense_christmas_photo_krista_keltanen_19

  • nalle - Näitä kuvia voisi ihastella loputtomiin.

  • Krista - Nalle, ja tätä kotia en lakkaa ihastelemasta.

  • Tildam4r14 - Tämä koti on kyllä niin järisyttävän ihana, että se aina vaan saa sisuksissa läikehtimään:)

    Meillä suositaan simppelimpää tyyliä, mutta nyt tekisi taas mieli laittaa koko sisustus uusiksi.

  • Pirkko - Hei Krista, ja ihanaa uutta vuotta 2014! Kiitos myös jälleen tämän vuoden puolella laitetuista ihanista päivityksistäsi! Tine K Home on kyllä oma suosikkini, kiva nähdä tuotteita täällä. Tiedoksi lukijoillesi, että Tine K Home -tuotteita myydään myös Turussa, liikkeessä nimeltä duo-living, lisää http://duo-living.fi/fi/ Aurinkoa sinulle ja sinua seuraaville!

  • Unelmien koti ja joulu vielä kerran | Esmeralda's - […] Krista Keltasen ja hänen luvallaan lainattu. Vielä lisää kuvia tästä kodista löytyy Kristan blogista. Näitä kuvia palaan katselemaan viimeistään sitten loppuvuodesta kun on aika virittäytyä […]

Your email is never published or shared.