Krista Keltanen Blog » photography

HELSINKI…WALKING ON ICE

Retkiluistelijat pyyhälsivät vauhdilla edessämme. Me kävelimme. Alisa istui pulkassa. Mentiin jäälle Jollaksen rannasta ja Janne kävi koettelee, et kantaako jää Paloluoto saaren edustalla vaikka näytti siltä että ei kanna. Eihän se kantanutkaan. Sinne pulahti. Hiukan jäi lyhyeksi meidän lauantain riemut meren jäällä.

Nordic skaters whizzed past us as we walked. Alisa sat contentedly in her sled. We ventured out onto the ice at the shore of Jollas. Even though it looked a bit risky, Janne went to check if the ice was strong enough to walk on by Paloluoto island. It wasn’t. He fell in, bringing our Saturday adventure on the frozen sea to an end.01-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0101-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0201-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0401-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0301-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0501-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-06