Krista Keltanen Blog » photography

HELSINKI…WALKING ON ICE

Retkiluistelijat pyyhälsivät vauhdilla edessämme. Me kävelimme. Alisa istui pulkassa. Mentiin jäälle Jollaksen rannasta ja Janne kävi koettelee, et kantaako jää Paloluoto saaren edustalla vaikka näytti siltä että ei kanna. Eihän se kantanutkaan. Sinne pulahti. Hiukan jäi lyhyeksi meidän lauantain riemut meren jäällä.

Nordic skaters whizzed past us as we walked. Alisa sat contentedly in her sled. We ventured out onto the ice at the shore of Jollas. Even though it looked a bit risky, Janne went to check if the ice was strong enough to walk on by Paloluoto island. It wasn’t. He fell in, bringing our Saturday adventure on the frozen sea to an end.01-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0101-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0201-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0401-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0301-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-0501-on-the-ice-helsinki-finland-photo-krista-keltanen-06

  • Saaristohuvilan Taru - Voi miten kaunista, vaikken talvesta erityisemmin pidäkään :) Varsinkin tuo mökkikuva, ihana <3

  • Esa P - Saitteko te sen ylös sieltä?

  • Niina - Niin monta kertaa kesällä menty tuosta ohi veneellä ystävien ihanalle kesäpaikalle Villinkiin <3
    Krista, super hienot kuvat! Kuten aina.

  • Annika - Miten kauniita kuvia! Mutta hyvänen aika, kävipä hurjasti. Hui!

  • Krista - Esa – juu, ihan itse se sieltä nousi. Onneksi oli aika matala vesialue kyseessä :)

  • Marita - Miten sulla voi olla noin ihania kuvia – ihan henkeä salpaa…Mirsa on muuten luottosisustussuunnittelijani, terkut jos tapaatte.

  • Pieni lintu - Oi hirvitys sentään, onneksi ei käynyt pahasti!

    Kauniit kuvat jälleen kerran. <3

  • Krista - Hei Marita, välitän Mirsalle terkut =)

    Pieni Lintu – Onneksi! Oli kyllä aika lähellä että apuun juostessa en olisi itse koko kamerakalustolla sinne tippunut. Saappaat kastui kokonaan, mutta muuten jää mun alta ei pettänyt kun heitin selälleen….mutta kun ei ole itsellä pelastuskoulutusta sellaiseen niin teki kaiken väärin. Huono homma.

  • fashion blogger pamela soluri - Super fabulous picture! love this city
    I posted a new article, I’d love to know your opinion
    would you like to pass from my blog?
    fashion blogger pamela soluri
    kiss

Your email is never published or shared.