Krista Keltanen Blog » photography

HELSINKI…KAFFE OBSCURA

Mannerheimintien ja Pikku-Huopalahden tuntumassa Paciuksenkaari kolmosessa on kahvipaahtimo, kahvila ja puoti Kaffe Obscura. Valokuvaaja Lasse Wuori hurahti kahviin jo muutamia vuosia sitten ja alkoi jo hyvissä ajoin miettimään pientä puuhaa tulevien eläkepäivien iloksi. Kahvin Lasse tarjosi hänen vaimon Isabelin tekemästä kauniista keramiikkamukista ja kahvin pehmeys ja aromit ovat juuri ne syyt miksi monet palaavat sinne uudestaan. Kaffe Obscuran kahvi “Photographer’s Blend” lähti kauppakassissa kotiin mukaan. Kahvila ja puoti on auki arkisin 10-17.

Kaffe Obscura, a coffee roastery, café, and shop on Paciuksenkaari 3, is just the place to visit if you happen to be around Pikkuhuopalahti. The owner, photographer Lasse Wuori, found himself smitten with the allure of coffee a number of years ago. He soon began planning a way to spend his retirement. Lasse served the coffee in lovely ceramic mugs made by his wife. The gentle flavors and welcoming aromas have people coming back for yet another cup. I couldn’t resist taking some home, so I purchased a package, aptly named “Photographer’s Blend.” The café and shop are open daily from 10am to 5pm.01-kaffe-obscura-helsinki-photo-krista-keltanen-0101-kaffe-obscura-helsinki-photo-krista-keltanen-02Lasse demosi eri jauhatuskarkeutta.01-kaffe-obscura-helsinki-photo-krista-keltanen-0301-kaffe-obscura-helsinki-photo-krista-keltanen-04a01-kaffe-obscura-helsinki-photo-krista-keltanen-05a01-kaffe-obscura-helsinki-photo-krista-keltanen-08