Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…B&B STUDIO 24 IN AMSTERDAM

Wilma suositteli ja hänen kautta löysin valokuvaaja Bonnitan ja sisustussuunnittelija Paulin Bed&Breakfast Studio24 nettisivuille kun etsin majoitusta Amsterdamista. Meilasin samantien Studio24 väelle. Meillä oli onni mukana ja saimme toisen vuokrattavasta huoneistosta käyttöön. Bonnita ja Paul ovat aloittaneet bed&breakfast toiminnan syyskuussa 2013. Me olimme tässä huoneistossa toiset asukit. Lentokentältä julkisilla heille löysimme tunnissa ja Itä-Amsterdamin katuja pitkin kävellessä tuntui kun olisimme menneet kylään. Vaihdettiin kuulumiset heidän ruokahuoneessa just puristettua appelsiinimehua juodessa. Katselin heidän kaunista kotia ja huokailin. Taisin sanoa sanaa beautiful turhan usein. Kun astuin sisään “meidän asuntoon”, jota olin kuola valuen ihaillut ruudun takaa olin varma, että en ole ikinä aikaisemmin majoittunut paikkaan, jossa en haluaisi muuttaa mitään, kaikki oli niin täydellistä. Illalla istuin leppakkotuolissa, selailin valokuvauskirjoja ja maisteltiin punaviiniä, minkä isäntäperhe oli meille pöydällemme tervetuliaiseksi jättänyt viinilasien viereen.B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-01B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-02B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-03B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-04B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-05Bonnitan kanssaB&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-06B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-07B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-08B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-09