Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…B&B STUDIO 24 IN AMSTERDAM

Wilma suositteli ja hänen kautta löysin valokuvaaja Bonnitan ja sisustussuunnittelija Paulin Bed&Breakfast Studio24 nettisivuille kun etsin majoitusta Amsterdamista. Meilasin samantien Studio24 väelle. Meillä oli onni mukana ja saimme toisen vuokrattavasta huoneistosta käyttöön. Bonnita ja Paul ovat aloittaneet bed&breakfast toiminnan syyskuussa 2013. Me olimme tässä huoneistossa toiset asukit. Lentokentältä julkisilla heille löysimme tunnissa ja Itä-Amsterdamin katuja pitkin kävellessä tuntui kun olisimme menneet kylään. Vaihdettiin kuulumiset heidän ruokahuoneessa just puristettua appelsiinimehua juodessa. Katselin heidän kaunista kotia ja huokailin. Taisin sanoa sanaa beautiful turhan usein. Kun astuin sisään “meidän asuntoon”, jota olin kuola valuen ihaillut ruudun takaa olin varma, että en ole ikinä aikaisemmin majoittunut paikkaan, jossa en haluaisi muuttaa mitään, kaikki oli niin täydellistä. Illalla istuin leppakkotuolissa, selailin valokuvauskirjoja ja maisteltiin punaviiniä, minkä isäntäperhe oli meille pöydällemme tervetuliaiseksi jättänyt viinilasien viereen.B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-01B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-02B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-03B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-04B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-05Bonnitan kanssaB&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-06B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-07B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-08B&B-Studio24-Bed&Breakfast-amsterdam-christmas-netherland-holland-krista-keltanen-09

  • Ilona - Huoh miten kaunista.

    Ja aikamoinen tuuri teillä. Sama, mitä tuolta muuttaisi – ei mitään.

  • Sanna S-K - Kaunis koti -ihan kylmät väreet nousivat iholle kauniita kuvia ja kotia katsellessa.
    Mukavaa viikonloppua

  • Katri - Onpa täydellisen upea paikka. Tänne on ihan pakko joskus päästä. Kiitos kun jaoit.

  • Jutta / Projekti Verkaranta - Ihan huikea sisustus! Niin monta asiaa nappaisin tuolta myös meille. Uskon, että täällä majoittui mielellään ja nautti kaikesta ympärillä olevasta. Nuo ruokapöydän ympärillä olevat tuolit ovat kyllä todelliset helmet, wau!

  • ulla - Mahtavan näköistä! Muuttaisin!

  • wondersbykaari - Todellakin, wow. Ei mitään turhaa ja kuitenkin rikas ruskea värimaailma. Kuvat samaa rataa a la Krista!

  • Jere - Hienolta näyttää, meni suoraan kirjanmerkkeihin seuraavaa Amsterdamin matkaa odottamaan.. Kaunis, valokuvaaja ystävällinen ja vieläpä hyvällä sijainnilla. Hieno löytö!

  • Maire - Johan on hotelli! Tekisi mieli varata matka pelkästään siksi että pääsisi tuonne asettumaan majaksi. Kiitos loistavasta vinkistä!

  • Tarja / Snowland - Upea asunto ja kuvat! Täytyy tallettaa tämä postaus mielen sopukoihin. Hieno! Nahkainen lepakkotuoli vei sydämen muutama vuosi takaperin ja sellainen oli hankittava. Istuskelen nyt joka ilta nahkaisessa lepakkotuolissa Tiirinkosken talja kainalossa, en tosin Amsterdamissa, vaan metsän keskellä ja ilman viiniä ;). Nuo asunnon muutkin nahkaiset, vanhat huonekalut ovat kerrassaan upeita.

  • Taina K/Mansikkatilan mailla - Aivan ihana paikka! Kuluhtanut nahka varsinkin vetoaa, mutta tosiaan kaikki on suorastaan täydellistä.:)

  • JohannaKoo - Oi oi mikä paikka <3 <3

  • Sharon - Beautiful photography Krista, and such a stunning location! Wishing you and your family a happy new year!

  • Kirjatoukka - Oooooooooh, siis OOOOOOOOOOOH miten hieno!

Your email is never published or shared.