Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…VANHA TALO MAALLA

Suvi on muutamassa vuodessa ehtinyt paljon. Sisustanut kauniin kodin perheelleen, perustanut Suvimarja Lifestyle kaupan omalle kotipihalleen (josta kirjoitinkin täällä) ja tullut äidiksi. Joskus ne elämämme tärkeimmät asiat toisille sattuu vaan tapahtumaan kaikki samaan aikaan. Ihailen hänen tarmoa ja innokkuutta.lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-01lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-02lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-03lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-04lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-05lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-06lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-07lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-08lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-09lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-10lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-11lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-12lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-13lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-14lifestyle-koti-home-interior-keinuhonga-auttoinen-sisustuskauppa-suvimarja-krista-keltanen-15Kodista oli juttu Kotivinkissä. Jutun lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti.