Krista Keltanen Blog » photography

FAMILY PHOTO ALBUM…PAULIINA, JUHA, LUUKAS JA TOPIAS

Syreenit tuoksui tienvarrella kun menin Alisaa hakemaan päiväkodista, samalla selailin puhelimesta meilboxia, johon oli tullut Pauliinalta suloinen ja pitkä viesti, jossa hän itsekin toteaa “Voi ei, kuinka pitkästi tästä tuleekaan kirjoitettua…No jatkan kuitenkin vielä hiukan” ja minähän luin. Luin pariinkin kertaan. Sain kutsun kuvaamaan heidän perhettä satojen kilometrien päähän Helsingistä. Sovittiin kuvaukset syksyn ruskan aikaan. Eilen tuli Pauliinalta tekstari :” Mua huvittaa se autokuva, jossa me kaikki ollaan huiskin haiskin, se on niin meitä”. Tämä alla oleva kuva ekana. Herttainen perhe. Mua nauratti, kun koetettiin ottaa Pauliinasta ja Juhasta yhteistä kuvaa niin pojat tulivat kuviin aina mukaan. Siitä pienestä jutusta jo näkyi miten läheinen perhe on. Ja hei, toi toka kuva, Topiaksen ilme..se kertoo kaiken.lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-01lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-02lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-03lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-04lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-05lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-06lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-07lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-08lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-09lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-10lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-11lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-12lifestyle-perhekuvaus-suomi-familysession-autumn-fall-syksy-maaseutu-krista-keltanen-13