Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…SYLT, GERMAN’S HIDDEN HAVEN

näillä sanoilla twiittasi Condé Nast Traveller. Klikkasin linkkiä. Eka kuva mikä tuli vastaan oli Syltin saaren Kampen rannalla ilta-auringossa kylpevä punainen kallio. Olin myyty. En edes tiennyt missä päin Saksaa tämä salainen onnela on. Sana taivas kuvaa erinomaisesti tätä paikkaa. Taivas on siellä niin suuri ja sininen. Tuuli lennätti siellä lennokeita ja siveli poskiamme. Teki kipeetä lähteä pois.

  • kaari3 - Kiitos pikalomasta! Kivasti kerron peYäivänkulun aamusta iltaan. ksi noista tuoleista olisi kiva saada takapihalle lukutuoliksi. Kun asuin Saksassa, sisareni oli yhden kesän töissä Timmersdorfissa, Saksassa. Kävimme siellä rannalla ja hyvin vastaavan kaunista oli.

  • Conchi - Where is this magical place?
    Now I have the need to go and visit.

  • Johanna - Ihania kuvia taas Krista :) Tuli saaren tuoksut ja tuuli läpi tästä läppärin näytöstä.

  • anonyymi - Onpa upeita kuvia!!!

  • Maija - Kiitos todella kauniista blogistasi. On aina nautinto katsoa hienoja kuviasi. Nyt oli pakko kommentoida, aivan mahtavat kuvat ja paikka. Tuonne on päästävä ensi kesänä. Kiitos!

  • Onnellinen Oliivi - Ihania kuvia, kiva kun olet laittanut niitä niin paljon. Tuli ihan oma viime kesäinen reissu mieleen,katso “täältä”.

  • Vekarus - Vau, mikä paikka! Vau, mitkä kuvat! Ihania koppeja, taloja, majakoita, … Taivas!

  • Krista - Kaari3 – Niitä tuoleja on muuten mahdollisuus ostaakin. Paikallisesta mainoslehdestä huomattiin, hinta vaan taisi olla 2000€ hujakoilla ne edullisemmat versiot. Jäin vaan unelmoimaan :)

    Conchi – It is an island in Germany. Sylt Island. You will see more information from here http://en.sylt.de I really recommened it! Lovely place!

    Johanna – Ihana! Kiitos sinulle =)

    Anonyymi – Kiitos! Paikanpäällä on paljon kauniimpaa…

    Maija – Sinne vaan! Ehdottomasti!

    Onnellinen Oliivi – Kiitos linkistä! Kävin katsomassa ja oli paljon tuttuja paikkoja kuvissasi.

    Vekarus – Niin se taivas! Oli juu, hetken aikaa suuresti pilvien peitossa mutta onneksi kirkastui =)

Your email is never published or shared.