Krista Keltanen Blog » photography

GARDEN…PIHAN SYYSTUNNELMIA

Viikonloppuna aurinko kutsui ulos ja täytin ruukut kaikella mahdollisella, mitä luonnostamme löytyi. Ruusunmarjat koristele ulko-ovea. Vielä valot koetan ripustaa leikkimökin ympärille ja uurnaruukut saa saammalpallonsa heti kun Janne on ehtinyt tekemään pohjakehykset.

  • Taina K/Mansikkatilan mailla - Kaunista ja ilmaista. Nostan hattua! Olen itse laiskuri ja ostan kaupasta, vaikka luonnosta saisi vaikka mitä ihanaa pienellä vaivalla.:)

  • Krista - Hei Taina, niin olen kyl minäkin :) mut yllättävän helppoa se sitten oli kun vaan päätti, et nyt ulos, kumpparit jalkaan ja puutarhasakset mukaan. Kellarista löytyi ruukut ja sitten vaan amatöörikukka-asetelmien tekoon. Kun tulin sisään niin posket hehkui ulkoilmasta ja fiilis oli mitä mainioin. Halpaa terapiaa sielulle ;) (niin ja olen minäkin käynyt puutarhaliikkeessä…nämä vihreät ka valkoinen kanerva ovat ostettuja)

  • Ilona - Vitsit miten ihanan näköistä. Tekee mieli heti metsään.

    Teillä on superkaunis betoniportaikko! Rakastan portaikkoja (paitsi meidän kerrostalossa vauvanvaunujen kanssa).

  • Krista - Hei Ilona, Vauvanvaunujen kanssa mitkä vaan portaat ovat hankalia =) ja Kiitos!

  • Lumo - Ihana kranssi!

Your email is never published or shared.