Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…LAMMASSAARI

tai oikeastaan matkalla Lammassaareen pitkospuita pitkin. Kiivettiin myös lintutorniin ja ne kaislat – pidempiä kun me. Kiitos iskälleni kohteen vinkistä kun aamulla ihmettelin hänelle, että minne me menisimme retkelle, jonne olisi lyhyt ajomatka, mutta silti jotain uutta.Yle Teema lähetti eilen illalla dokumentin Jason Becker:Not Dead Yet. Jos luulee, että toivoa ei enää ole, niin sitä onkin enemmän kun mitä osasit kuvitella. Kosketti ja syvältä.

  • hannamaria - Todella kauniita kuvia :) Ärsyttää kun nykyään ei tule melkein koskaan itse kuvailtua vaikka intoa olisi. Jotenkin ei tule otettua kameraa mukaan, mikä on harmi :(

    hannamaria
    http://hannamariav.blogspot.fi

  • Niina - usein kierretty tuolla Lammassaaressa, ihanaa! Harmi vaan kun viimeksi talvella hokasin, ettei koiria saa viedä saareen :( Ainakin ennen pitkospuita oli koirakieltokyltti. No, lintutornissa tuli ainakin käytyä ja muuten Arabianrantaa jäällä tarvottua koirulin kanssa – ja muun poppoon.

    Ihanat kuvat :) Niin mahtavaa kun teillä tuo teinijengikin mukana, meillä ei kyllä enää poika meidän mukaan lähde :( Ollaan liian noloja hänelle ;)

  • Sharon - Beautiful pathways, love the way the wooden path looks and the expanse of countryside, so different to England.

  • kaari3 - Tämänkaltaisia foto-safaareja on kiva tehdä. Raitista ulkoilmaa, kävelyä ja upeita kuvia. Kannan aina pientä Cannonia käsilaukussa joka paikaan, just- in- case!

Your email is never published or shared.