Krista Keltanen Blog » photography

GARDEN…HYVÄN MIELEN PUUTARHA

Ensimmäiseksi minkä näin oli turkoosi ämpäri ja valtava kukka-asetelma. Siinä vieressä tervetulotoivotus liidulla kirjoitettuna. Oltiin Jonnan kanssa varmasti oikeasssa paikassa, ekotaiteilija Raija Puukon pihalla. Ympärillämme oli niin paljon katseltavaa ja suurin osa Raijan itse tekemää ekotaidetta ja käyttöesineitä, vain hyödyntämällä luonnon/ kierrätysmateriaaleja, maalia ja mielikuvitusta. Risuista muotoiltu kynnysmatto tyttärentyttären mökin eteen, nerokkaat kottikärryt, betonitaidetta… tunsin, kun Raijan kirjojen sivut aukesivat edessäni.

  • Suvi - Ihania kuvia taas. Etenkin tuon ylimmän kuvan herkkyys ja valo iski kovaa!

  • kaari3 - Onpa hasuak ja tunnelmalinen piha. Hot pink piristää ja paljon upeita ideoita. Avasit kuvat aivan ihanalla viinillä, kaunis valo.

  • Sharon - Such a delightful home with pink running through it. Love the first photo, the hands look beautiful, not manicured, hands of a gardener and hands of someone who enjoys doing crafts, simply beautiful! Sharon

  • Annika / valentine's afternoon - Aivan mahtavia kuvia! Voi wau, ihan kateellisena katselee amatöörikuvaaja täällä. Eksyin blogiisi nyt ekaa kertaa, ja jään seurailemaan. :)

  • Kati - Uuh – Ihana Raija ja ihanat jutut jälleen! Uskomaton nainen saa tehtyä kaikesta kaunista!
    Ja hienot kuvat Krista!

Your email is never published or shared.