Krista Keltanen Blog » photography

SHOP…SUVIMARJA

Voi vaan ihailla nuoria yrittäjiä. Suvimarja Lifestyle Shop aloitti toimintansa vanhan navetan pienessä tilassa. Nyt 1,5 vuotta myöhemmin navetan alakerrassa on sisustuskauppa, kahvila ja yläkerrassa Navetta Market, josta voi ostaa toisten pientuottajien herkkuja ja tilan omaa Keinuhongan lihaa. Poikettiin Mrs Jonesin kanssa kahvilla ja hiukan ostoksillakin. Olen onnistunut haalimaan jo joululahjoja melkein sopivan määrän, enää vaan pitää lahjat kääriä pakettiin ja sitten joulukuussa kuunnellaan joululauluja ilman stressiä, kai.

  • Hannele - Voi mikä paikka! Kuvia katsellessa voi melkein kuvitella olevansa paikalla :) Ja onnea teidänkin rippilapselle ♥

  • Sharon - Your photographs are so beautiful, always atmospheric and always taking me on a journey. They make me want to get on a plane and visit this place! Wonderful weekend for you!

  • Maire - Voi mahdoton mikä mesta, ihana!

Your email is never published or shared.