Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…VANHA TALO OPETTAA ASUKKAITAAN

…sanoivat siskokset Maria ja galleristi Sofia Rehbinder. Empiretalo on arkkitehdin Anders Fredrik Granstedtin suunnittelema 1840-luvulta. Maalla lehti nro.4/2013 julkaisi Anne Korkalan kirjoittaman jutun heidän tarinasta.

  • Tarja's Snowland - Voi mitä yksityiskohtia ja värejä kuvissa. Näihin täytyy vielä palata paremmalla ajalla.

  • Vekarus - Upea talo! Ihanat kuvat!

  • Sharon - Oh what a beautiful home! Your photos are stunning. I love the peeling wallpaper against the elegant furniture. My favourite must be the staircase with the raw wooden walls against the candlelabra and the painting! What a beautiful atmosphere!

  • Petra - Ihan mahtava vanha talo! Niin, ja kuvasi ovat tietysti aina myöskin ihan mahtavia!

  • VillaVaahtokarkki - Levollisen tunnelmallisia kuvia, joissa hienostunut eleganssi ja rosoisuus ihanasti käyvät vuoropuhelua. Kaunista!

  • kaari3 - Komppaan Sharonia, erikoista juuri nuo tapetoidut ja maalatut hirsiseinät. Ja elegantti sisustus jaksaa kantaa kokonaisutta niin, ettei se ole hyljätyn ja hoitamattoman näköistä. Kuvasi ovat taas aivan ihania, paremman sanan puutteesta!

Your email is never published or shared.