Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…THE ROUND TOWER, COPENHAGEN

Köpiksen kattojen yllä. Ihmeteltiin Jannen kanssa kävellessä ylös asti, että miksi on rakennettu The Round Toweriin spiraalimainen tasainen ramppi tornin näköalapaikalle. Koska, kuningas oli toivonut pääsevänsä sinne hevosvaunuissa! No tottakai se nyt olisi pitänyt arvata! (itse veikkasin, et ehkä sen takia kun jotain tykkiä on ollut helpompi työntää ylös asti, josta voi ampua vihollista…heh, pieleen meni ja saa nauraa). Poikettiin myös Rosenborg linnan puistossa. Oltiin läpiajomatkalla kaupungissa. Lyhyt visiitti. Eikä kierretty kauppoja.

  • ulla - Tuo kasvitieteellinen puutarha on ihana paikka!

  • Sharon - Oh what beautiful roof tops! A view we rarely see. I loved seeing the little rooftop gardens. A tour from the top to the bottom, really loved the photo of the old man on the park bench, as usual beautiful photos! Have a lovely weekend!

  • kaari3 - Olipa kiva nojatuolimatka! Köpis on kuin satukirja. Viimeeksi kun olin siellä satoi, taisi olla lokakuuta, ei haitannut. Sait kyllä haluni lähteä sinne taas!

Your email is never published or shared.