Krista Keltanen Blog » photography

CLIENT WORK…HUUTO.NET -UNELMIEN MAKUUHUONE – KULISSEISSA OSA I

Uusi kampanja pääsee alkuun huomenna. Jonna, Niina ja Naku suunnittelivat Huuto.net -Unelmien makuuhuone- kampanjaan heidän unelmiensa makkarin. En meinannut saada muita sanoja suusta kun – Aah ja ohoo! Ja sanon vielä, että oli kyllä siis niin antoisaa ja mielenkiintoista nähdä heidän työskentelyä. He ovat NEROJA! Todellakin! Tyhjästä tilasta tuli hetkessä lämmin ja kutsuva huone, johon olisin saman tien sukeltanut kameran takaa (jos en siis olisi ollut töissä).Naku työtouhussa / Unelmien makuuhuoneen tavarat vielä purkamatta, mutta kamera jo pystyssä :)Porukat Niinan huoneen tavaroita laittamassa.Jonna laittamassa tyynyä paikalleen / Niinan huoneen tapettiseinä lähti just vaihtoon, tilalle tuli Nakun huoneen seinäMeidän luova suunnittelija Paavo Activearcilta. (siis tuolla valtavan tavarakasan takana)Aslak ja minä paketoimassa sänkyä. Etualalla Niinan huoneen kaappi mikä tulee Huuto.nettiin maanantiana ja joo, ja ne kaikki miljoona muuta ihastuttavaa tavaraa. Mulla on jo lista, mitä kaikkea haluan niistä huoneista…