Krista Keltanen Blog » photography

HELSINKI…TAMMINIEMEN HUVILA

Viime syksynä käytiin tutustumassa Tamminiemen huvilaan sen peruskorjauksen jälkeen, mikä valmistui 2012 ja on autenttisessa, presidentti Kekkosen aikaisessa 1970-luvun asussa. Kuvia sisältä en jostain syystä ottanut (en muista enää,et oliko syynä kuvauskielto vai se,et päätin muuten vaan ihailla hetken ilman kameraa, veikkaan kuitenkin ensimmäistä). Lisärakennuksessa Cafe Adjutantissa nautittiin kahvit ja rantasaunaan päästiin kurkistaa kun yksi ryhmä oli sieltä just ulos tulossa. Huvila auki ke–su klo 11–17.
Myös Meilahden arboretum on ihan lähellä.

Mulla olisi haaveessa järjestää tänä kesänä ystäväporukalle “Turistina Helsingissä” kiertue. Hävettää myöntää, mutta en ole ikinä vielä ollut Kansallismuseossa. Tiedän. Iso, iso miinus. Miten edes kehtaan kirjoittaa tätä. Satoja kertoja kävellyt talon ohi, mutta en koskaan poikennut sisälle. Eilen olin ekan kerran Sibelius monumentin alla siten, että katsoin teoksen alta ylös taivaalle ja tupatarkastus tehtiin Hietsun uuteen kahvilaan (viimeinen kuva).