Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…POJAN HUONE

Meidän Remun huone koki muodonmuutoksen kolmisen vuotta sitten, kun legoja ei enää rakennettu, eikä beibleidejä pyöritetty ja autotkin oli parkkeerattu ajat sitten kellariin. Entisestä värikkäästä huoneesta tuli remontin jälkeen paljon neutraalimpi. Huoneessa oleva syvennys oli ollut aikaisemmin hukkatilana ja sänky vei aika ison tilan huoneesta, niin Janne ja Remu yhteistuumin päättivät tehdä sängyn siihen. Säilytystilaakin tuli reilusti, laatikoitakin 12. Loput huonekalut ovatkin huutonetistä, kierrätyskeskuksesta, ruskea laatikosto mummilta ja poron tai peuran sarvet ovat lapsuudenkodistani. Harlekiiniruutuinen tyynykangas Domdom nettikaupasta, isolla tuolilla oleva lampaantaljapeitto Tiirinkosken tehtaasta, lukunurkkauksen peitto Nougasta. Uudessa Talo&Koti 05/2013 lehdessä Jonnan tekemä haastattelu Remusta ja hänen huoneesta.

 • hanna - Aivan ihana huone !!!!Sänkyratkaisu on makee :)

 • JuttaEmilia - Todella cool tuo sänkyratkaisu!! Ja onnistunut kokonaisuus. Bleidien ja legojen unholaan häviämistä siis odotellen meilläkin ;)

 • Vekarus - Aivan ihana huone!

  Aurinkoista loppuviikkoa!

 • nalle - Juuri ihastelin tuota lehdestä aamukahvilla!

 • Leena - Upea kokonaisuus. Vanha talo paneeleineen, ovineen ja ovenkarmeineen on paras! Hienoja poikamaisia yksityiskohtia huoneessa myös, kuten nuo nyrkkeilyhanskat leuanvetotangossa! Ihana tyyli sulla / Jannella ja Remulla :)!

 • Sharon - I love the neutral palette in these rooms! Beautiful soft shades of black, grey and white.

 • Täti Ruskea - Ilahduin TODELLA paljon, kun näin uudessa Talo&Koti -lehdessä jutun&kuvia POJAN huoneesta ja vieläpä vähän isomman pojan. Niitä näkee niin paljon harvemmin kuin tyttöjen :/ Meillä on neljä poikaa ja parhaillaan esikoisen (12v) huone odottaa uudistamista. Tosi hieno kokonaisuus teidän pojan huone ja kiva, että laitoit tänne vielä lisää kuvia :)

 • Päivi Peltotien päästä - Hurjan kiva huone! Rauhallinen yleisilme
  ja paljon hauskoja yksityiskohtia, mm.
  nuo mitalit sarvessa : )

 • Kerttu / Modernisti Kodikas - Hei!

  Todella hieno huone, tyylikäs ja leikkisä yhtä aikaa! Värisävyt ovat todella kauniit.

 • Tiina Maria - Minäkin ihastelin lehdestä!

 • Krista - Kiitos tytöt! :)

Your email is never published or shared.