Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…POJAN HUONE

Meidän Remun huone koki muodonmuutoksen kolmisen vuotta sitten, kun legoja ei enää rakennettu, eikä beibleidejä pyöritetty ja autotkin oli parkkeerattu ajat sitten kellariin. Entisestä värikkäästä huoneesta tuli remontin jälkeen paljon neutraalimpi. Huoneessa oleva syvennys oli ollut aikaisemmin hukkatilana ja sänky vei aika ison tilan huoneesta, niin Janne ja Remu yhteistuumin päättivät tehdä sängyn siihen. Säilytystilaakin tuli reilusti, laatikoitakin 12. Loput huonekalut ovatkin huutonetistä, kierrätyskeskuksesta, ruskea laatikosto mummilta ja poron tai peuran sarvet ovat lapsuudenkodistani. Harlekiiniruutuinen tyynykangas Domdom nettikaupasta, isolla tuolilla oleva lampaantaljapeitto Tiirinkosken tehtaasta, lukunurkkauksen peitto Nougasta. Uudessa Talo&Koti 05/2013 lehdessä Jonnan tekemä haastattelu Remusta ja hänen huoneesta.