Krista Keltanen Blog » photography

SHOP…MRS JONES LIFESTYLE SHOP

Omia unelmia vaan jokainen itse tekee todeksi. Niin myös, rakas Jonna, työparini ja niin hyvä ystäväni on toteuttanut jotain, josta olen kuullut ensihaaveita jo muutamia kuukausia sitten. Avasi oman lifestyle shopin MRS JONES. Jonnan kanssa ollaan testattu Mr.Jones teet. Ihania! Just nyt avattuna jasmiininen Stunning Sofia tee ja huiveista liehuu kaulassani Becksöndergaardin Stars sininen. Ai niin, ja tämä alimmainen pupumuki muuttaa kyllä meille myös. Kuvissa olevat tuotteet ovat myynnissä MRS JONES nettikaupassa.

  • Teija - Näyttää niin ihanalta♥ Mahtavaa, kun uskaltaa toteuttaa unelmiaan! Etkös sinäkin niin ole tehnyt valokuvauksen saralla..? :) Pupumuki on hieno myös, etäisesti muistuttaa playboy-pupua, mutta se on vaan hauskaa! :)

  • Sharon - I love those beautiful cups and saucers!

  • Matkatar - Ihana muki, täytynee käydä blogissa!

  • Laiza - Voi ei, tuo pupumuki on ehkä liian ihana!

  • Terhi - Tämä on niin totta. Jokainen meistä on oman onnensa seppä. Pupumuki on ihana ja sitä saa myös julisteena, näin siitä kuvan Elle uk ssa, oli yli-ihana.

Your email is never published or shared.