Krista Keltanen Blog » photography

PERSONAL…HERÄÄMINEN

on ollut minulle aina hankala. Vaikka rakastan aikaisia aamuja, silti se puhelin herättää ensin kerran, viiden minuutin kuluttua seuraavaksi ja vielä puolenkin tunnin kuluttua. Kunnes vihdoin kroppani alkaa virkoa ja totutella pystyasentoon. Tänään oli hetki aikaa jalotella Bembölen Kahvituvan ympäristössä ja tuntui, et kevät herää tänä vuonna samalla tavalla. Siirtämällä herätysaikoja tuonnemmaksi. Sitten joskus kun on oikeesti ihan pakko.

  • Tiina - Oi, onpas ihanan näköinen paikka tuo Bembölen kahvitupa, pitää mennä käymään.

  • Sharon - Krista your photographs are so atmospheric, so beautiful I can look at them for hours. Wishing you a lovely Wednesday. Sharon

  • selma - Mykistäviä kuvia! Sain vihdoin hankittua teidän kirjan ja olen aivan lumoutunut. Olen lukenut sitä edestakaisin aivan fiiliksissä. IIIIIiiiiiihana!

  • Photos by Maiju - Hei, Onneksi löysin blogisi, joka inspiroi minua vasta alkaajaa blogien ja valokuvauksen kanssa. Olen ollut Thaimaassa puoli vuotta ja harjoitellut kuvausta ja nauttinut. Minulla on kaksi blogia. Photos by Maiju ja Kuunsäteessä. Kurkkaa jos sattuu olemaan hetki aikaa.
    Mukavaa kevättä sinulle. Maiju Suhonen

Your email is never published or shared.