Krista Keltanen Blog » photography

HELSINKI…ELÄINTEN VIIMEINEN LEPOPAIKKA

Metsäläntien tuntumassa pienen reitin varrella Helsingin Keskuspuistossa on jo vuodesta 1947 HESYn pitämä eläinten hautausmaa, jossa on noin 3000 eläinhautaa. Teki vaikutuksen. Kaikki ne kirjoitukset – elät edelleen sydämissämme, olet niin rakas ja jopa elämäni suurin rakkaus! Jos tämä paikka ei ole vielä Nopsa Travels reiteillä, niin suosittelen sitä sinne ehdottomasti!

 • Lumo - Nää on niin liikuttavia!

  Edesmenneen rakkaan ystäväni ihana koira nukutettiin eilen 16 vuoden kunnioitettavassa iässä. Hän pääsee emäntänsä viereen perheen rakkaaseen lomasaareen.

 • Nina Sola-Galiero - Meillä on 6 ja 8 vuotiaat tyttäret ja asutaan aika lähellä eläinten hautauysmaata, joten sen ohi tulee usein käveltyä ja pyöröiltyä. Tytöt usein kysyvät, että käydäänkö äiti siellä, missä rupeat aina itkemään :). Lapsuudenkodissa meillä oli aina koiria ja nyt meillä on aloitettu hamsterista. On ne eläinperheenjäsenet vaan niin ihania, että muidenkin muistokirjoitukset saavat vedet silmiin, kun tietää sen tunteen. T. Nina

 • JenniH - Niinpä. Nämä kuvat vetävät sanattomaksi. Eläimen ja ihmisen välisessä rakkaudessa ja luottamuksessa on jotain niin aitoa, ehdotonta. Se on kaunista ja kestävää. Lemmikistä luopumisen suru pysyy mukana ja tallettuu sieluun. Itse en pystyisi tuollaisella lemmikkihautausmaalla käymään, siitä itkusta ei tulisi loppua.

 • Krista - Lumo – Voi, varmasti paras paikka hänelle. Muistoissa he aina elää meidän elämässä.

  Nina – Kauniisti kirjoitit! me ollaan myös aloitettu pienistä kääpiöhamstereista, josta ollaan siirrytty marsuun :) Mikä on seuraava koko niin en vielä tiedä, taidetaan pysyä marsussa vielä muutaman vuoden =)

  Jenni – Voi Jenni! Ymmärrän niin.

 • sanna - Kamalaa,heti tulee vedet silmiin.Yhden koiran(11v),kolme kissaa(3v,16v ja 21v) ja marsun(6v) olemme jo haudanneet.Aina yhtä loputtoman lohdutonta.Nyt viimeinen koirammekin alkaa olla vanha:(Enpä tiedä miten siitä surusta selviän.On karvainen lapseni.

Your email is never published or shared.