Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…LUNDAGÅRD

Viikolla tuli ajettu sen verran kilometrejä, et viikonloppuna auto hajosi noin 30 km ennen kotia. Rengas pamahti. Huvittavan tästä matkasta tekee sen, kun kysyin Wilmalta just ennen kun lähdimme lauantaina ajamaan Pietarsaaresta Helsinkiin, et olisiko hänellä kerrottavana joku hauska tarina, mitä hänelle on työreissuilla tapahtunut. Hän kertoi, miten olivat joutuneet kerran rikkomaan kuvauskohteen ikkunan kun valokuvaaja oli jättänyt tavaransa taloon ja ovea ei saatu enää auki. Kun istuimme autossa keskellä Hämeenlinnanväylää ja odotimme hinausautoa, niin Wilmaa sanoi: “Now I definitely have a story. Well, there was one Krista (jatkan suomeksi), joka kyseli, et onko minulle tapahunut jotain odottamatonta tai hauskaa työmatkoilla, ja arvatkaa mitä tapahtui?!”

Mutta, mutta…joskus myös pääsee tienpäällä piipahtamaan näinkin ihanaan paikkaan kun tämä sisustuskauppa Lundagård Purmossa ja myös amsterdamilaisen sisustus stylistin Wilma Custersin töitä kannattaa kurkata. Niin paljon kivoja sisustusideoita ja upeita kohteita ympäri maailmaa. Tämän linkin takaa on yksi suosikeistani, belgialaisen taiteilijan koti Uruguayssa.

 • Henna - Oi, ootte molemmat mun suosikkeja. Sinä valokuvaajana ja lundagård bloggarina/kauppana. Harmi kun en naimisiin mennesaäni ollut kuullutkaan krista keltasesta.

 • Hannele - Pitäis todellakin käydä tuolla Lundagårdin puodissa joku kerta kun sielläpäin liikkuu, ihana paikka! :)

 • Tiina Maria - Oih, tuonne Lundagårdin puotiin olemme “Martta” porukkamme kanssa haaveilleet pääsevämme. Pitäisi oikein listata kivoja kohteita sieltä suunnalta ja tehdä kevätretki!

 • Krista - Henna, Ajalla on kyllä ihana blogi ja kauppa on aivan mielettömän upea. Niin paljon pienia yksityiskohtia mitä katsella ja lompakko kyllä kevenee =)

  Hannele, Suosittelen! Tehkää matkaa joku viikonloppu ja poiketkaa Pietarsaaressa After Eightissäkin! Niin ja onhan Pietarsaaressa ihania antiikkiliikkeitä. Itse kerkesin vaan Loveretiin.

  Tiina Maria, Kyllä, kyllä! Yöpymistä suosittelen Hostel Liljassa. Tooosi siisti ja aika edullinen kanssa.

 • Tiina - Oi että, ihana Lundagård! Ystäväni on juuri muuttamassa tuolle suunnalle, joten saankin hyvän syyn poiketa samalla myös Lundagårdin puodissa.

 • Lundagård - Kiitos käynnistä, oli hauska tavata! On aina ihana käydä blogiasi läpi, niin upeita kuvia!

 • basichus - Love your photos, thank you for sharing.

  Kram | Marion

Your email is never published or shared.