Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…LUNDAGÅRD

Viikolla tuli ajettu sen verran kilometrejä, et viikonloppuna auto hajosi noin 30 km ennen kotia. Rengas pamahti. Huvittavan tästä matkasta tekee sen, kun kysyin Wilmalta just ennen kun lähdimme lauantaina ajamaan Pietarsaaresta Helsinkiin, et olisiko hänellä kerrottavana joku hauska tarina, mitä hänelle on työreissuilla tapahtunut. Hän kertoi, miten olivat joutuneet kerran rikkomaan kuvauskohteen ikkunan kun valokuvaaja oli jättänyt tavaransa taloon ja ovea ei saatu enää auki. Kun istuimme autossa keskellä Hämeenlinnanväylää ja odotimme hinausautoa, niin Wilmaa sanoi: “Now I definitely have a story. Well, there was one Krista (jatkan suomeksi), joka kyseli, et onko minulle tapahunut jotain odottamatonta tai hauskaa työmatkoilla, ja arvatkaa mitä tapahtui?!”

Mutta, mutta…joskus myös pääsee tienpäällä piipahtamaan näinkin ihanaan paikkaan kun tämä sisustuskauppa Lundagård Purmossa ja myös amsterdamilaisen sisustus stylistin Wilma Custersin töitä kannattaa kurkata. Niin paljon kivoja sisustusideoita ja upeita kohteita ympäri maailmaa. Tämän linkin takaa on yksi suosikeistani, belgialaisen taiteilijan koti Uruguayssa.