Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…SANIBEL ISLAND

Pieni Sanibel saari on helmi Floridan länsirannikolla. Paikka on tunnettu rantaan huuhtoutuvista simpukoista ja yllätyimme kun delfiinejä hyppii meressä melkein suoraan edessämme. Aika siellä jäi liian lyhyeksi. Loma loppui ja paluu arkeen tekee vahvaa tuloaan.
Ihanaa sunnuntaita Sinulle!

  • Tibs - Meidän on tarkoitus mennä Sabibeliin ensi tai seuraavalla viikolla! Uskomattoman ihania kuvia!

    Mukavaa sunnuntaita!

  • nalle - Oi, teillä oli varmasti ihana loma!

  • Maria - Kaunista! Kivoja kuvia. Ihania tunnelmia.

  • JenniH - Aah, loma Floridassa! Oli yksi meidän häämatkavaihtoehtoja, mutta päätettiin kuitenkin suunnata muualle. Tuonne on pakko vielä joskus päästä. :) Kiitos näistä kuvista ja tunnelmista sinulle!

  • Terhi - Ihania kuvia. Teillä oli varmasti tosi onnistunut loma.

Your email is never published or shared.