Krista Keltanen Blog » photography

CLIENT WORK…J.F.by FINLAYSON


J.F.by Finlayson on Finlaysonin uusin mallisto, jota kuvattiin viime kesänä Hangon upeissa maisemissa. Lämpimät kiitokset mainostoimisto Kirnauskis tiimin Nooralle ja Helenalle luottamuksesta kun sain tuoda kuviin myös paljon omaa näkemystään. Kuvista tulee vielä toinenkin postaus eri aiheesta aivan pian.

 • Siili - Ai, ai mikä kesäfiilis :))))
  Mikä taito sinulla onkaan hyppysissäsi vangita jotain olennaista.
  Nyt kun sain tuon hiukan edes paremman kameran ilokseni, haaveilen kuvankäsittelyn taidoista. Nyt kuvat vain sujahatavat iPhoton käsittelyn läpi ja eihän sillä mitään kummaa niistä irtoa.
  Kaikki vinkit ovat tervetulleita, millä saisi parempaa jälkeä tämä harjoitteleva Siili?

 • Marjaana - Wau.

 • Villis - Olet kyllä Krista niiin mahtava valokuvaaja, että!!! Paljon kuviasi seuraan ja huokailen, kommentointi vaan tuppaa unohtumaan, anteeksi. Odotan siis lisää herkeämättä:D

 • Peeta - Kauniita kuvia :) Noi pellavalakanat näyttää todella hyviltä! Jaiks nyt kyllä pakko surffata Finlaysonin sivuille kattomaan niitä.

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

 • Marsa - Upeita kuvia. Sinun tyylisi kyllä tunnistaa lehdissäkin, olet todella taitava.

 • Krista - Siili, mukava kun käsittelet myös kuvia. iPhoto vinkkejä en harmikseni osaa antaa kun en itse ymmärrä sitä softaa. Itse olen kuvankäsittelyä oppinut kirjoista. Lähinnä siis Photoshop kirjoja lukenut, testaillut, lukenut, testaillut tuhansia kertoja ;)

  Marjaana, :)

  Villis, Kiitos! Ei se haittaa, kommentointi ei ole tärkeätä. Vaan se, että palaa uudestaan, jos pitää siitä mitä täällä on :) Mukava kun jätit vietisi! Niin mielelläni niitä kyllä luen ja parhaani mukaan koetan myös vastata.

  Peeta, itsekin hypistelin niitä jo kaupassa ja seuraava sijoitus on kyllä pellavalakanat.

  Marsa, Olet ihana!

Your email is never published or shared.