Krista Keltanen Blog » photography

BOOK…12 x KOTI KIRJAN TUNNELMIA

Vaikka kuinka yritimme, niin silti jäi paljon kuvia kirjasta ulos. Alla muutamia sellaisia mitä ei näy kirjassa, mutta on kyllä niitäkin, jotka tiensä sinne löysivät.

  • Sarp - Siis vielä ihanampia kuvia kuin mitä aavistelin.
    Nyt en meinaa malttaa odottaa että saan kirjan käsiini.

  • vieras - Sinä saat kauneuden esiin kohteesta kuin kohteesta kuvillasi. Tuli mieleen Savolaisen voimauttavan valokuvan menetelmä ja kuinka on alkamassa joku uusi sarja perhesuhteiden parantamiseen henkilökuvien kautta… Sinä Krista saisit/saat ihmiset rakastumaan uudelleen omiin koteihinsa kuvillasi! Itsellä vain kasvaa aina kaipuu muuttoon kun katselee muiden kotien kuvia, oma tuntuu niin rujolta. Tarvis saada uusi näkökulma vanhaan ihastukseen :)

  • Merja K - Onnea! Kirja on upea :) Selasin Pian kappaleen ja hankin sen ehdottomasti itsellekin.

    Iloa viikonloppuusi

  • Institute of Photography and Communications :: Making of – Spring Update of Finnish Professional Photographers Association - […] I enjoy her visual and beautiful pictures. I think we’ll also hear about her new book “12 x Homes” which is just […]

  • Sharon - What beautiful photos – congratulations on a lovely book! I hope I can find it on Amazon, I really love the way you take photographs! The interiors you shoot looks pure and white and very clear. Have a lovely weekend. Sharon

Your email is never published or shared.