Krista Keltanen Blog » photography

Hetket

Puen paksun lampaanvillasta neulotun villapaidan, jota rakastan juuri nyt, kun kylmä ilma pääsee puhaltamaan vanhasta ulko-oven raoista sisään. Taittelen muutamia kukkasia sanomalehdistä. Poiketaan Jannen kanssa kahvilla kyläkaupassa, jossa vaihdetaan kuulumiset kauppiaan kanssa. Syön siellä suklaa kroisantin ja Janne nappaa espresson mukana tulleet pienet suklaapalat taskuun Alisalle, kun hän niin pitää niistä. Ostan heiltä kuivattuja kamomilla kukkia ja keitän vettä kotona. Mietin, että miltäköhän tee maistuisi lasipurkista. Kuistilla edelleen roikkuu avaamaton joulukalenteri, jonka kirjoitin lapsille. Runo jokaiselle päivälle. He eivät ole avanneet kakkosesta eteenpäin. Taidan laittaa talteen odottamaan ensi vuotta.

  • Sharon - Beautiful images. My favourite is the last one. I love the velvet cloth with the trim and the glass jar which turns the tea into liquid amber.

  • Krista - Sharon, this velvet cloth and tea in jam jar is my fav too =) Thank you Sharon, you have wrote many comments and I enjoyed reading every of it!

  • Nina - Oi, teen lämpö lämmittää tänne asti. Täällä on aika vilu, vähän vetää nurkissa ja iloitsen villasta; sukissa, paidoissa, huovissa, matossa. Ja kissasta. Hyvää viikonloppua!

  • Siili - Täällä on niin ihana käydä nauttimassa ja tunnelmoimassa.
    Kuinka paljon kuvat voivat puhutellakaan.
    Minä toppauduin tänään untuva- ja villakerroksiin ja lähdin ulos tutustumaan uuteen kameraani. Oli aikamoista puuhaa harjoitella…näissä puuhissa kun olen vielä ihan keltanokka http://maamolassa.blogspot.fi
    Odotan niin kovin, että josko joskus vielä saisin tilaisuuden osallistua sinun järjestämälle kuvauskurssille…mahtaakohan sellainen olla joskus tiedossa?

  • kaari3 - Olet aina niin inspiroiva! Vietin kanssanne mukavan teehetken ja tämän viikon kuvauksessa tarkastelenkin vanhaa hopeaa. Lämmintä lauantaita!

  • Mervi - Ihana teksti :). Saa talvenkin tuntumaan siedettävältä.

  • Krista - Nina – Mukava kun lämmittää…täälläkin aika vetoista on. Isäni ihmettelee, et koska te oikein ajotte tehdä ulko-ovelle jotain. Vetää niin rajusti. Lattialla loju vanha takki, joka stoppaa vetoa lattiarajasta.

    Siili – Harjoittelu tekee mestarin :) Rohkeasti vaan. Käy manuaali läpi ihan ajan kanssa. Lue ja samalla kuvaat, joten siten pääset testaamaan kaikki ne nippelit mitä seillä selitellään. Just nyt ei ole kurssia tiedossa, mutta jos aikaa sellaiselle järjestyisi niin ilmoittelen kyllä täällä =)

    Kaari – Vanhat hopeat ovat iseknyt myös minuun =)

    Mervi – Käsien taputusta. Upsista! Harvoin täällä tekstiä kehutaan! :))) Kiitos Mervi.

Your email is never published or shared.