Krista Keltanen Blog » photography

Hemma på Hembacka

Talo, jossa Erican isä on syntynyt tulevan työhuoneen vanhan takan edessä ja Erican mummi nykyisessä eteisessä. On Erica itsekin asunut pienenä talossa ja 16 sukupolvea ennen häntä. Vuosikymmeniä sitten koko kylä oli talon tulipaloa sammuttamassa ämpäreineen. Koskettava tarina vanhan talon menneestä elämästä ja sen uusista asukeista kirjoitti Ani Kellomäki. Juttu tuli ulos joulunalla Kotivinkin lehdessä. Talon valmistumista pääsee seuraamaan myös Erican blogissa Hemma på Hembacka.

  • JenniH - Ostin tämän lehden heti sen ilmestyttyä ja jäin kaipaamaan lisäkuvia tähän juttuun. On niin läheinen aihe itselle tämä vanhan remontoiminen. Nyt niitä kuvia tuli, kiitos sinulle! Sinä löydät aina niin ihanat ja uudet kuvakulmat asioihin. Tykkään. <3

  • Krista - Jenni – ja itse käyn aina välillä kurkkimassa mitä Erica puuhailee, huomasin jo et oli yläkertaan tullut huonekaluja ja talo alkaa ottaa jo muotonsa uusien asukkien myötä! Sydäntä niin lämmittää kun talo saa taas vuosikymmeniksi jatkoaikaa, eikä vanhaa pureta uuden tieltä. Mukava kun pidit jutusta lehdessä, tämä oli itselleni myös hyvin läheinen aihe ja rakas sellainen :)

  • Medan ni väntar på mer foton från huset « Hemma på Hembacka - […] Kellomäki var och gjorde ett reportage om Hembacka och oss i december, så kan ni här på Kristas blogg beundra flera. Helt fantstiskt att få se lite fler bilder, då dessutom Toms finns med på. Blir […]

Your email is never published or shared.