Krista Keltanen Blog » photography

Kohti uutta vuotta

Käydään aikaa kun selaan kaikki vuoden työt läpi. Tuhoan raakakuvia ja säilytän vaan käsiteltyt versiot. Mulla on niin monia upeita joulukoteja vielä jakamatta (kuten alla oleva koti), siitä on tulossa pian lisää. Loppuvuosi toi mukanaan muutoksentuulia ja myös logo uusittiin ja päivitellään nettisivujani. Uudet käyntikortit ovat painossa (niitä jo niin innolla odotan). Ja joulusiivouksesta haaveilen. Niin ja, upea muhkea itselleni ostama joululahja on jo matkalla kohti Suomea. Kirjapino kasvaa siis yhdella rautaisella opuksella valokuvaaja Katie Quinn Davies kirjalla What Katie Ate. Ja sitten vielä suosittelen Tiina Puputin Valo ja valaisu kirjaa valokuvaamisesta kiinnostuneille, itselläni tämä on jo yöpöydälläni yhdessä Finlandia voittajan Jää kirjan kanssa.