Krista Keltanen Blog » photography

Tuhkanharmaan kivitaivaan alla

Olen kääriytynyt lampaanvillasta neulottuun villapaitaan ja jalkojen ympärillä on äidin ostama paksu ja lämmin villapeitto. Sormia palelee. Levyltä soi jo ties kuinka monetta kertaa Juha Tapion Jossain täällä ja mietin mikä voisi olla blogiotsikon nimi. Ehkä olisi aika kantaa kellarista lämmityspatteri yläkertaan. Päätän valita otsikon laulusta.

  • Mimmu - Kuvien tunnelmaan sopii myos tama, jonka ma oon kuunnellut varmaan kymmenen kertaa tanaan:
    http://www.youtube.com/watch?v=9yKpZa7gqmA

    Voi hyvin, Krista!

  • kaari3 - Vuodenaikojen ihanuus ja kurjuus.

  • Terhi - Koskettava postaus. Ihokarvamittari antaa täydet pisteet ! Olen onnellinen täällä <3

  • Anni - Hi Krista, I love your pictures ! I live in Montreal, Canada and got to know your blog through my cousin in Helsinki. I love how the landscapes, fields, trees, flowers, etc. that you photograph resemble so much the outdoors here in Canada. We are so far and yet so close in similarities ! : )

  • Taina R - Aivan upee tuo viides kuva, heijastuskuva!!
    Ja onko ekassa kuvassa sitten kolme vanhaa puuta sateenpieksämää :) Nykyään vanhoista puista vierekkäin on vaikea assosioida muuta ku Juha Tapio ehtii aina ensin!

  • Pirkko - Ihania.

  • Krista - Mimmu – Täytyypi kuunnella. Kaikki rauhallinen ja ajatuksella tehty musiikki kelpaa minulle juuri nyt.

    Kaari3 – Ihanuus kylläkin. En tiedä, mutta olen oikeesti aika innoissaan tästä marraskuusta. Pimeetä on ja valotonta, mutta tuntuu, et luonto on just nyt haavoittuvimmillaan, ennen kun saa valkoisen takin ylleen.

    Terhi – Niin ihanasti kirjoitit. Parempaa palkintoa kuvistani en enää keksi =) Jos ne koskettaa niin koen, et kuvat ovat kertoneet tarinani eteenpäin.

    Anni – It was so nice to read your text and I’m so glad you have found your way to my blog!

    Taina – Marraskuun luonnossa on nyt just sellaiset sävyt ja värit josta pidän. Puut joen rannassa ovat mielestäni vanhoja.

    Pirkko – =)

  • Maria - Syksy, luopumista, luonnon lepoon vaipumista. Mutta niin kaunista, niin rauhoittavaa kuitenkin. Kuvasi ovat uskomattoman kauniita, ihana hiljainen ja rauhallinen tunnelma välittyy niistä. Kiitos.

  • JenniH - Tämä marraskuun kylmyys menee luihin ja ytimiin asti. Sitä on hyvä kuunnella ja hissutella. Kotona on päällä villapaita ja kahdet villasukat. En silti valita, tässä on jotain erityistä.

    Harakkakuva kosketti eniten. Varislinnuissa ylipäätään on minulle jotain erityistä. Sain muuten eilen vuosipäivälahjaksi Canonin 50 mm f/1.4. <3 Mies kyseli minulta useaan otteeseen, että Canon vai Sigma. Sanoin, että kyllä otan sen Canonin, kun Krista Keltasellakin on sellainen ja hän on minun idoli! <3 Kiitos siis sinulle monista ideoista ja rohkaisuista valokuvaamisessa.

  • Marika - Heissan!

    Niin ihanan karuja myöhäissyksyn kuvia, vai sanoisiko jo talven? Kun tässä kaikessa harmaudessa näkee kauneuden ei harmaus tunnukaan enää ollenkaan niin synkältä. Itse kuulun niihin, jotka pitävät syksyn selkeydestä, harmaasta kauneudesta. Harakkakuva sekä alimmainen etenkin viehättivät mua! Kiitos näistä katselukokemuksista :)

  • Krista - Maria – Kiitos. Suloisesti kirjoitit. Pidän itse kovasti just tästä ajasta, tästä pimeydestäkin ja sävyjen pehmeydestä.

    Janni H – Erityistä on. Hiljaisuus ja nauttia kynttilälepatuksesta. Oletko ehtinyt jo kuvamaan uudella linssilla?!

    Marika – Kiitos. Mukava kun jätiti viestin. Ollaan samaa mieltä syksystä. Tykkään kanssa. Lumi saisi pysyä vielä pitkään poissa.

  • Arja Karhu - Wau, mitä kuvia! Minä lopetin valokuvauksen jokin aika sitten kun netti on täynnä hienoja kuvia, mutta joskus joku yllättää !
    Kiitos sinulle.
    Terv. Arja Karhu

Your email is never published or shared.