Krista Keltanen Blog » photography

Hento valo valokuvauskurssin satoa

Viime sunnuntaina toteutui yksi unelmistani. Sain kertoa aiheesta, joka koskettaa elämääni aika voimakkaasti. Puhuttiin suljinajoista, valosta, kamerajalustoista, kuvan syväterävyydestä, objektiiveistä ja niin paljosta muusta. Perjantaina kierrettiin Jonnan kanssa Piironki, Nougat ja Moko. Heidän tuotteista Jonna stailasi kurssia varten kuusi upeata asetelmaa. Olin hakenut Canoninilta ja Nikonilta objektiivejä, joita bloggaajat pääsi kurssilla kokeilemaan. Alla muutamia kuvia, joita opetuksen oheella ehdin ottaa.Harlekiini/tähti muistikirjat Nougat / peltitarjotin ja napit Moko/ mustavalkoiset astiat Nougat.Balder sali kaaoksen alla. Kaikki ovat syömässä lounasta.Jonnan kanssa rekvisiittaa etsimässä Mokossa ja PiirongissaPerjantaina pakattiin jokaisen asetelman tuotteet valmiiksi koreihin, jotta sunnuntai aamuna päästiin helposti kantamaan ne kerrosta ylempää.Ai että, miten minä ihailen tämän naisen taitoa saada kaaoksesta harmoninen ja tasapainoinen kokonaisuus aikaan. Hylly ja jakkara Piironki / värikkäät laatikot,lahjapaperit, pyyhkeet, New York taulu Moko / Raidalliset astiat Tine K, Nougat.Kokonaisuus sunnuntaina Balder salissa.Jäi harmittamaan, että minulla ei ole enemmän kuvia mahtavista naisista monien blogien takaa. Kerkesin nappaa kuvan ruokatauolla.Isot kiitokset yhteistyökumppaneille! ( pöytä ja lamppu Piironki / Tuoli ja korit Tine K, Nougat).Leikkuulauta, Lemon Curd, teekannu ja mukit Moko. Leipä Liike 51.Pöytä ja lyhdyt Tine K, Nougat / penkki ja maljakko Piironki. Kukat Huiskula. Tyynyt taustalla Nougatista ja Piirongista.

On tullut aika kiittää.

Sinua, rakas Jonna, aivan mahtavasta panostuksesta. Ilman sinua olisin ollut hukassa.

Kiitos Leena cateringista ja päivän aamupalasta sekä lounaasta.

Henriikka, olit suurena apuna aamusta iltaan.

Kiitokset teille Johanna, Sari, Sanna, Jonna, Awa, Anna, Merja, Elina, Naku, Maria, Katja, Hannele, Riikka, Minna, Katja, Mervi, Pinja ja Niina. Ilman teitä kurssia ei olisi ollut. Olen niin onnellinen, et pääsin tutustumaan teihin ja toivottavasti nähdään vielä!