Krista Keltanen Blog » photography

Hento valo valokuvauskurssin satoa

Viime sunnuntaina toteutui yksi unelmistani. Sain kertoa aiheesta, joka koskettaa elämääni aika voimakkaasti. Puhuttiin suljinajoista, valosta, kamerajalustoista, kuvan syväterävyydestä, objektiiveistä ja niin paljosta muusta. Perjantaina kierrettiin Jonnan kanssa Piironki, Nougat ja Moko. Heidän tuotteista Jonna stailasi kurssia varten kuusi upeata asetelmaa. Olin hakenut Canoninilta ja Nikonilta objektiivejä, joita bloggaajat pääsi kurssilla kokeilemaan. Alla muutamia kuvia, joita opetuksen oheella ehdin ottaa.Harlekiini/tähti muistikirjat Nougat / peltitarjotin ja napit Moko/ mustavalkoiset astiat Nougat.Balder sali kaaoksen alla. Kaikki ovat syömässä lounasta.Jonnan kanssa rekvisiittaa etsimässä Mokossa ja PiirongissaPerjantaina pakattiin jokaisen asetelman tuotteet valmiiksi koreihin, jotta sunnuntai aamuna päästiin helposti kantamaan ne kerrosta ylempää.Ai että, miten minä ihailen tämän naisen taitoa saada kaaoksesta harmoninen ja tasapainoinen kokonaisuus aikaan. Hylly ja jakkara Piironki / värikkäät laatikot,lahjapaperit, pyyhkeet, New York taulu Moko / Raidalliset astiat Tine K, Nougat.Kokonaisuus sunnuntaina Balder salissa.Jäi harmittamaan, että minulla ei ole enemmän kuvia mahtavista naisista monien blogien takaa. Kerkesin nappaa kuvan ruokatauolla.Isot kiitokset yhteistyökumppaneille! ( pöytä ja lamppu Piironki / Tuoli ja korit Tine K, Nougat).Leikkuulauta, Lemon Curd, teekannu ja mukit Moko. Leipä Liike 51.Pöytä ja lyhdyt Tine K, Nougat / penkki ja maljakko Piironki. Kukat Huiskula. Tyynyt taustalla Nougatista ja Piirongista.

On tullut aika kiittää.

Sinua, rakas Jonna, aivan mahtavasta panostuksesta. Ilman sinua olisin ollut hukassa.

Kiitos Leena cateringista ja päivän aamupalasta sekä lounaasta.

Henriikka, olit suurena apuna aamusta iltaan.

Kiitokset teille Johanna, Sari, Sanna, Jonna, Awa, Anna, Merja, Elina, Naku, Maria, Katja, Hannele, Riikka, Minna, Katja, Mervi, Pinja ja Niina. Ilman teitä kurssia ei olisi ollut. Olen niin onnellinen, et pääsin tutustumaan teihin ja toivottavasti nähdään vielä!

 • aino - Oi tottavie, miten hyviä kuvia! Tuo leipäkuva on ihan uskomattoman hyvä ja siinä on siiiistit värit. Ah, ilo seurata sua, kun sun kuvat on niin herkullisia!

 • Terhi - Ihana että pääsette toteuttamaan unelmianne. Mä olen niin innoissani siitä että tulette meille tammikuussa että nipistelen itseäni koko aika… Miten tästä meidän kaaoksesta saadaa koskaan lehtiin kelpaavaa matskua, mutta luotan teihin!!! Tulen kurssille, jos ikinä saan aikatauluuni sopimaan, koska mulle suljinaika on utopiaa ja en tajua mitään muutenkaan hienosta järjestelmäkamerastani. Mukavaa viikkoa.

 • Matkatar - Ai miten ihania kuvia! Varmasti ollut kiva ja opettavainen kurssi. Itsekin haaveilen pääseväni vielä joskus vastaavalle…

 • Tiina Maria - Oijoi, oisipa ollut ihanaa olla mukana. Täältä on vain niiiiin pitkä matka! Tunnelma välittyy hienosti kuvista.

 • Johanna Hullaannu ja Hurmaannu / DecoraFrame - Krista, suurkiitokset itsellesi <3 Päivä oli ihana, kaunis ja opettavainen E.L.Ä.M.Y.S.

 • Sari - Kiitos vielä kerran Krista.
  Ihana kun sulla oli kuva meistä ruokailemassa, hyvä muisto.
  Tähtikuva kun katsoo muistaa ne ihastuneet huokaukset,
  valokuvaus on osaavissa käsissä taianomaista.

 • Mervi - Moi, tässä vielä linkki minunkin blogiini. Kurssi oli todella antoisa ja jatkoa toivotaan :).

 • JenniH - Oi, kunpa olisin ollut siellä. Ehkä jonakin toisena kertana sopivat aikataulut yksiin. :)

 • Pieni lintu - Ihan huippua varmasti oli! :)

 • Maria Pinkistä työhuoneesta - Kiitos itsellesi mahtavasta päivästä! :) Tuo tähtikuva on niiiin hieno! :)

 • KATJA - Vielä vaan kantaa tuon ihanan päivän muisto! Sain niiiin paljon inspiraatiota ja toivoa paremmista kuvista! Iso KIITOS!

 • Mrs Jones - <3. Ihana päivä ja proggis! Kiitokset kaikille. Sinulla Krista on taito jakaa tuota osaamista erikoisen hienolla ja herkällä tavalla, loistavaa. Olipa hienoa olla mukana.

 • Ninuska - Oi, jospa oisin saanut olla mukana. Mutta ehkä ensi kerralla :)

 • Hannele - Vieläkin ihan fiiliksissä, huippua oli kyllä :) Tuo tähtikuva on niin kaunis ♥

 • Susanna - Aloittelen, opettelen ja janoan osaajien neuvoja. Oliko kurssi ihan ainutkertainen, vai uskaltaako toivoa mahdollisuuttaa osallistua joskus? Siis onko ko. kursseja tulossa?

 • Krista - Kiitos tytöt! Päivästä jäi niin ihanat muistot.

  Susanna – En ole vielä päättänyt tulevasta. Täällä blogissani taas ilmoittelen, jos jossainvaiheessa tuntuu, et kurssi voisi sopia järjestettäväksi uudestaan. Kiitos kuitenkin mielenkiinnosta! :)

 • WORKSHOP 8.8.2017…KIVILAHTIKELTANEN goes to GRUNDLAGE, TURKU » Krista Keltanen Blog - […] WORKSHOP TUNNELMIA AIKAISEMMILTA KERROILTA….Workshop Tiirinkoskella, workshop Nougat Showroomilla, workshop Balder talossa. […]

Your email is never published or shared.