Krista Keltanen Blog » photography

Dallas

Eilen alkanut Dallas sarja sai minut kaivamaan vähän kuva-arkistoja. Parin vuoden takainen käynti Southforkissa oli kyllä elämys. Ajomakta Dallasin keskustasta kesti muistaakseni reilun tunnin ja ihailin ajon aikana Teksasin maalaismaisemia rancheineen…ah, huikeita! Southforkissa kuvasin myös rakkaan ystäväni perheineen.

  • kashaya - Wooo, I’ve never been there so far.
    Even when I lived in Dallas as an “au pair girl”, it was a long time ago.

  • Krista - Kashaya – I really recommend you to visit this place if you will go to Dallas again ;)

  • Johanna Hullaannu ja Hurmaannu /DecoraFrame - Eikä, aivan ihania kuvia ihanasta paikasta! Olen ollut Dallas-fani niin kauan kuin muistan, mahtavaa nähdä näitä kuvia, kiitos!

    Harmikseni täytyy kyllä myöntää ettei tuo ensimmäinen uusi jakso ollut mitenkään tajuntaaräjäyttävän hyvä…

  • Sari - Ohoo, näitä katsellessahan tulee miltei haikea olo. Ja sama vaikutus oli, kun katsoin jakson Dallasin uusia tuulia. Itse sarja taitaa olla hiukan liian juonittelevaa ja miltei tekemällä tehdyn oloista, mutta jakson alussa näkyvä kaupungin siluetti ja tutut paikat vievät ajatukset väkisinkin kauas rapakon taa ja vanhoille asuinsijoille… Ja Southforkin tila oli meilläkin aina Suomi-vieraiden (etenkin vanhemman polven) kanssa vakkarikohde. Kauniisti olet Southforkia kuvannut!

  • Krista - Johanna – Itse katsoin aikoinani enemmän Dynastiaa kun Dallasta, mutta tuli sitäkin kyl kateltu. Mie olen nyt katsonut kaksi jaksoa ja taidan katsoa vielä kolmannen…on siinä joku juoni, mutta eniten kiinnostaa ne tutut maisemat kyllä =)

    Sari – Sinulle tämä paikka ja alue on entistä tutumpi kyllä! Voin vain kuvitella miten rakas alue on sinulle kun teillä siellä monen vuoden muistot. Minä piipahdin siellä vaan hetken.

Your email is never published or shared.