Krista Keltanen Blog » photography

Toast & Ray Massey

Toast oli yhtä ihana liikkeenä kun sen katalogitkin ja henkilökunta niin ysätävällistä. Tyhjin käsin en päässyt ulos. Heitin ostokset hotellille, josta kuvaajien kanssa yhdessä jatkoimme Ray Masseyn studiolle. Huikea studio vanhassa kirkossa ja hänen kuvat…huh, upeita.

  • JenniH - Ihanan näköinen putiikki tuo Toast! Ei ihme, että tavaraa tarttui mukaan. Huikea studio herra Masseylla, oli varmasti mielenkiintoinen tapaaminen. :)

    Oli muuten pakko itsekin käydä Kruunuvuorenrannassa, kun olin Helsingissä pyrähdyksellä. Vaikuttava paikka, kuvia on blogissani :)

  • Hannis - Kiitos sykähdyttävistä Lontoon kuvista! Lontoo on mun sydämen koti ja ikävöin aina sinne. Viimeksi olin vuonna 2009, eli ihan älyttömän kauan sitten. Mutta aina ei vain pääse, edes joka vuosi.

    Olen kyllä samaa mieltä, että Lontoon jälkeen Hesa tuntuu aivan tuppukylältä ja huopatossutehtaalta :-D Eikä se toisaalta ole yhtään huono juttu!

  • Krista - Jenni – Toast oli kyllä käynnin arvoinen. Pieni elämys ihan! Herran Massey taas kertoi työstään ja myös sen, että on ollut suomalaisen kuvaajan Markku Lähdesmäen “kouluttajana” tai siis Markku on ollut hänen luona assarina joskus vuosia-vuosia sitten. Mulle taas Markku on yksi ehdottomista esikuvista alalla.

    Kurkkaisnkin kuvasi. Mukava kun sinne innostuit menemään. Ehdottomasti käynnin arvoinen tämä Kruunuvuorentanta.

    Hannis – ymmärrän kyllä että kaipuu sinne on :) On se huikea paikka…mutta innolla olin jo tulossa kyl kotiin.

Your email is never published or shared.