Krista Keltanen Blog » photography

Valokuvaustyöpaja

Jo ehdin aikaisemmassa postissa udella valokuvauskurssin tarvetta ja ilostuin, kun teistä niin monet olivat innoissaan. Päivä on nyt löyty lukkoon. Kurssi pidetään 18.11. klo 10-17. Jonna on parhaillaan kovin kiireinen kirjaprojektin kanssa, niin ohjaajana olen siis yksin minä, ja tällä kertaa keskitytään pelkästään kuvaamiseen. Aiheena hentoinen valo. Kohti pimeetä olemme menossa, käydään läpi miten kannattaa valottaa kun valoa on kovin vähän, ym kikkoja. Kurssi on tarkoitettu sisustus/lifestyle-bloggareille. Mielellään kannattaa työpajalle ottaa mukaan järjestelmäkamera, jos ei omaa kameraa ole niin minulla on kaksi järjestelmäkameraa kurssia varten myös käytössä. Laitan vielä lisää infoa sunnuntaina illalla. Hinta sisältää myös päivän ruokailut/kahvit/naposteltavat ja mukaan mahtuu max.20 bloggaaja. Ilmoittautuminen alkaa ma 17.9. klo 9. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Työpaja pidetään empire Helsingissä Balderin talossa, joka on valmistunut vuonna 1814. Balderin talo edustaa ranskalaista barokkityyliä. Kokoonnutaan meidän (Jonna/Sanna/Krista) studio/showroomille, josta jatketaan yläkertaan Balderin saliin.

  • Mrs Jones - Niin hienon ilmoituksen olet Krista tehnyt! Olen niin mukana kurssilla oppilaana. Ihanaa, en muuten malta odottaa! Voitaisko illalla jatkaa juhlistamaan mun synttäreitä, jotka sattuvat melkein samaan saumaan:-) j.

  • Riikka - Voi että, kurssimainoskin on niin upea, että tekisi hurjasti mieli päästä mukaan. Täytyy tutkia kalenteria ja lentoaikatauluja ennen kuin ilmoittautuminen alkaa…

  • Hannele - Mulla on se sun kyselypostaus menny ihan ohi mutta joku aika sitten aattelin että oispa huikeaa päästä Kristan oppiin joskus! Voi olla ettei budjetti anna nyt periksi ja vaikka antaiski, täytyy olla hyvä tuuri että ehtii ilmoittautua mukaan :) Mutta jos nyt jää väliin, toivotaan että saadaan toinen mahollisuus myöhemmin!

  • JenniH - Voi pojat, miten hieno kurssi olisi tiedossa! Harmillisesti olen menossa Tampereen Kädentaidot-messuille tuolloin, enkä pääse osallistumaan. Toivottavasti näitä kursseja olisi myöhemminkin. Juuri tuo valon määrän säätäminen ja ennen kaikkea sen lisääminen (oikealla tavalla) kuviin olisi minullekin tarpeen oppia. :)

  • Eeva - Uskaltaisiko tulla, kun seuraavana päivänä on laskettu aika? :D On kai Helsingissäkin silti sairaaloita. Aivan mahtava ajatus!Toivottavasti tämä saa jatkoa, niin minäkin pääsisin Kristan oppiin!

  • Krista - Jonna – juhlitaan tottakai. Heti kurssin perään! Keksitään paikka minne mennään istumaan kurssiporukan kanssa. Koetan hoitaa asiaa! Ja saanhan sinulta apua settien stailaukseen?! Tuon tarvittavat rekvisiitat ym.

    Riikka – Olisi mkava jos pääsisit! =)

    Hannele – Tämähän on melkein Pilotti kurssi minulle, joten katsotaan, saako kurssi kannatusta ja jos kaikki menee hyvin, en näe estettä miksen voisi järjestää muitakin virityksiä…kuten ihmisen kuvausta luonnonvalossa ym…aiheita on onneksi monia =)

    Jenni – Tottakai menet Kädentaidot-messuille. Toivotaan, et pääsen järjestää jatkossakin, jos kiiinostusta vielä ekan kurssin jälkeen löytyy…

    Eeva – Oi, kyllä me mielellään sinut otetaan vastaan! :)

  • Laiza - Voi että, niin tekis mieli. Taitaa vaan matkoineen ja majoituksineen tulla sen verran hintavaksi, ettei tällä kertaa ole varaa, mutta toivottavasti järjestät jotain toistekin.

  • Niina - Jeeeeee ! Tahdon mukaan ! :) :)

  • Mervi - Moi, todella kiinnostava työpaja. Käsitelläänkö ainoastaan valoasioita vai myöskin sommittelua? t. Mervi

  • Krista - Laiza – toivottavasti pääset toiste, näyttää, että se toisen kerran täytyy kyllä järjestää…jos jätetäänkin tämä eka kerta väliin ja järjestän heti toisen kerran sitten joskus myöhemmin =) Hih!

    Niina – Jeee!

    Mervi – Sommitteluja kuvataan, koetetaan Jonnan kanssa saada paaaaljon mielenkiintoisia settejä pystyyn…mutta siis keskitytään enemmän valokuvaukseen….

  • Mervi - Moi, kiitti vastauksesta. Ilmaisin itseäni ehkä vähän epäselvästi :). Sommittelulla tarkoitin esim. ison tilan/huoneen kuvaamista yms. mitä sisustuskuvaamisessa tulisi ottaa huomioon valaistuksen lisäksi. Ja vielä yksi kysymys – minulla ei ole vielä tällä hetkellä blogi pystyssä, mutta on työn alla. Onko blogin olemassolo välttämätöntä kurssille osallistumiseen? t. Mervi

  • Hannele - Täällä on oltu kuin tulisisilla hiilillä maanantaista asti! Pitkien pohdintojen jälkeen todellakin kokeilen maanantaina onneani ja toivon että mahdun noiden 20 joukkoon :)

Your email is never published or shared.