Krista Keltanen Blog » photography

Valokuvaus workshop

Työpaja pohjautuu vahvasti kuvaamiselle. Studiossani ja Balder salissa tulee olemaan erilaisia interiööriaiheisia “set-uppeja””. Työpajassa kaikki kuvaa pelkästään manuaaliasetuksilla ja samalla käydään läpi aukon, suljinajan ja herkkyyden erot. Mitään luentoa kurssilla ei pidetä. Ohjeita ja vinkkejä hämärävalossa kuvaamiselle saa kun kierretään yhdessä rakennettuja “set-uppeja”. Meillä on mukana Canon ja Nikon kameroineen ja obektiiveineen, joita kaikkia saa käyttää ja kokeilla kurssin aikana. Oma järjestelmäkamera (jos siis on) ja KAMERAJALUSTA ehdottomasti mukaan, mutta jos ei järkkäriä vielä ole niin pääsee käyttämään kurssin aikana Nikonin tai Canonin kameroita. Kuvausaiheet rakennetaan TineKHome, Moko, Nougat ja Piirongin tuotteista sekä vanhoista esineistä/huonekaluista.

Mukaan mahtuu max. 20 ilmoittautunutta. Kurssi on tarkoitettu sisustus/lifestyle bloggareille.
Ilmoittautuminen kurssille alkaa ma 17.9.2012 klo 9 sähköpostiini krista@kristakeltanen.com Nähdään! :)