Krista Keltanen Blog » photography

Family Photo Album – Laura, Tom, Francis & Felix

Sain Lauralta viestin inboxiini, mikä sai minut hyppimään ilosta. “Mä niiiiiin pidän sun tyylistä ja noiden kuvien fiiliksestä, että olis ihan huippua päästä sun kameran eteen ja saada vähän erilaisia kuvia kuin perinteiset perhekuvat.Saisit ihan vapaat kädet. Miten on, teetkö tän tyyppisiä kuvauksia ollenkaan?!” …..- Tottakai kuvataan teidän perhekuvat. Itse valokuvaajana Laura toivoi, että joku toinen miettii kaiken ja sehän sopii…vaikka ihan viime tipalle meni kyllä. Paikan kävin tarkistamasa kuvausta edeltävänä iltana ja Fiat teema tuli meidän perheen yllättävien autokauppojen yhteydessä. Hiivatti oli kuin nappivalinta heille, kun Tom on Sveitsin italianpuoliskolta kotoisin. Ja Francis 3v. oli kyl niin innoissaan autosta, että oli koskettava lukea Lauran viesti kuvausten päätettyä FB sivulta: “Kiitos sulle Krista! Meidän piti pysähtyä autolla kun Francis halus nähdä miten Krista ajaa autolla. Ja täällä kotona se vaan höpöttää nyt Kristasta :) Nyt se rauhottui syömään palkintoansa – jäätelöä!” Kiitos Laura, Tom, Francis ja Felix! Olette kyllä niin söpösiä kaikki!!! Halit xoxox