Krista Keltanen Blog » photography

Suvi albumissa

Vasta se kesä alkoi. Meidän perhettä pyörittää jo arki. Eilen vein Alisan tarhaan ja siellä oli kolme lasta (hänet mukaanlukien). Ujostutti toista hetken aikaa ja piti mun jalkojen ympäriltä kiinni. Mutta tämän vuoden kesälomaan voidaan tehdä “dejavu” vuosien päästä. Avaamalla tämä pieni vihkonen, johon olen Eestin matkaltamme parhaat helmet valinnut. Tässä vielä pieniä tärppejä lahden toiselle puolelle lasten kanssa. Tallinnan uuteen merimuseoon kannattaa tutustua. Oiva paikka lasten kanssa. Länsi-Virumaan kartanoihin en koskaan kyllästyy: Palmse, Vihula, Sagadi ja Rakvere Linnus oli tehnyt mahtavan faceliftin. Siellä viihtyy niin isot kuin pienet. Jos jalkoja alkaa heikottaa Tallinnan vanhassa kaupungissa niin tässä paikassa on varmaan Tallinnan suloisin sisäpihan terassi (harmi vaan kun en löytänyt heidän FB sivuilta kuvia pihaterassista) ja aivan must on maistaa jäätelöä Vana Toomas (löytyy kauppojen pakastealtaista). Me jäätiin kaikki siihen koukkuun. Kesäalbumin teetetin Blurbilla.