Krista Keltanen Blog » photography

Suvi albumissa

Vasta se kesä alkoi. Meidän perhettä pyörittää jo arki. Eilen vein Alisan tarhaan ja siellä oli kolme lasta (hänet mukaanlukien). Ujostutti toista hetken aikaa ja piti mun jalkojen ympäriltä kiinni. Mutta tämän vuoden kesälomaan voidaan tehdä “dejavu” vuosien päästä. Avaamalla tämä pieni vihkonen, johon olen Eestin matkaltamme parhaat helmet valinnut. Tässä vielä pieniä tärppejä lahden toiselle puolelle lasten kanssa. Tallinnan uuteen merimuseoon kannattaa tutustua. Oiva paikka lasten kanssa. Länsi-Virumaan kartanoihin en koskaan kyllästyy: Palmse, Vihula, Sagadi ja Rakvere Linnus oli tehnyt mahtavan faceliftin. Siellä viihtyy niin isot kuin pienet. Jos jalkoja alkaa heikottaa Tallinnan vanhassa kaupungissa niin tässä paikassa on varmaan Tallinnan suloisin sisäpihan terassi (harmi vaan kun en löytänyt heidän FB sivuilta kuvia pihaterassista) ja aivan must on maistaa jäätelöä Vana Toomas (löytyy kauppojen pakastealtaista). Me jäätiin kaikki siihen koukkuun. Kesäalbumin teetetin Blurbilla.

 • LauraQ - Onpa hauska idea tuo valokuvat jätskitikuissa!

 • Pieni lintu - Kivat kuvat ja ihana uusi lookki blogilla. :)

 • Hannele - Ihan henkeäsalpaavia kuvia <3

 • Maria - Ihania kuvia! Todellakin Eestissä on aivan upeita paikkoja. Kaunis maa! Olen käynyt monesti ja vielä paljon näkemättä:)

 • Niina - Ihanat tunnelmat ! :)

  Ja ihana uusi ulkoasu blogissasi, love it ! Terveiset koko perheelle !

 • Krista - Laura – pöyrittelin kuvia ja tikkuja ja siten syntyi kuvatikut =)

  Pieni Lintu – …jotenkin nyt ihastuttaa mun silmää kaikki tummavoittoiset kuvat ja pelkistetty vaalea pinta sen ympärillä. Ja vaihtelu virkistää kans.

  Hannele -Kiitti.

  Maria – Eestissä on monia upeita paikkoja, en ole esim. itse käynyt vielä koskaan Hiidenmaalla…sitä kehutaan paljon.

  Niina – Terkkui kans! =)))

 • NINNU - Ihania kuvia, kuten AINA! :) Kiitos myös vinkistä missä teetätit kuvakirjan. Voisin käyttää sitä itsekin, mutta mitä valintoja kannattaa ottaa esim. paperilaadun suhteen?

 • Krista - Ninnu, mukava, et pidit :) Olen tilannut ihan perus paperille. toimii. Jos on lompakossa ylimääräistä, niin suosittelen heidän glossy paperia =)

Your email is never published or shared.