Krista Keltanen Blog » photography

Once again in Hanko

En ole kovin pitkälle lomallani päässyt. Edelleen Hanko kuvia. Piipahdettiin Naantalin Muumimaailmassa myös, jossa olemme viimeksi olleet kaksitoista kesää sitten. Haisuli tuli kutittaa Memmua oikein kunnolla ja Alisa vähän pelkäsi Mörköä, et ei halunnut oikein katsoa Mörköön päin ja käveltiin reippaasti ulos siitä Mörön kopista. Muuten mie olen taas löytänyt maalipensselit kellarin uumenista ja muutamat maalipurkit. Isäntä ei ole ollut kauhean innoissaan mun uusista projekteista (ne ovat kuulema ihan turhat ja ylimääräiset :) Hih (ei kyllä mun mielestä). Keittiötä maalatessa eka purkki lipsahti kädestäni ja 1/3 maalia valui keittiön lattialle. Seuraavan päivänä kun olin tullut rautakaupasta kädet täynnä uusia purnukoita, niin kuinkas ollakaan…meinasin maalata auton uusiksi kun yksi purkki kaatui asfaltille ja korkki aukes ja kaikki maalit päin autoa. Onneksi kyydissäni mukana oli maalien ammattilainen ja kehotti juoksujalkaa hakemaan ämpärillinen lämmintä fairyvettä, lisäksi pehmeä harja. Yhdessä sitten pestiin maali pois, niin autosta kuin asfaltilta. Huh! Eli vilskettä on riittänyt. Niin, ja jos joku vielä matkaa Hankoon päin niin suosittelen ehdottomasti majoitukseen Villa Kolaa, jota myös Nopsatravels suosittelee.

 • Hanna - Hanko ♥ Näissä kuvissa on ihana, lomalaisen tunnelma.
  Meidänkin 3 vee muuten pelkäsi muumeja. Hänestä kai se veneenuitto paikka oli kivoin :)
  Projekteja pitää aina olla (miehen mielestä ei) :) Mies puhisee, kun kerroin aloittavani leikkimökin sisustamisen, vaikka ei meillä vielä edes sellaista ole :D Muutosta on 4 kk aikaa ja kun kaikki sisällä alkaa olla valmista, pitää keksiä uusia juttuja!

 • Henni - Upea Kesä Hanko& kuvasi,kuten aina :)

  Suloista Suven Suloa Sinulle!

 • rasymatto - Upeita kuvia!

 • lattenainen. - ihania kuvia!! Pakko päästä Hankoon, en ole koskaan käynyt.

 • Krista - Hanna – Uudet projektit tuovat just elämään sisältöä…olkoon ne sitten sisustusjutskat tai jotain muuta. Kesälomamme on mennyt ihanan rauhallisesti ja olen nautiskellut pienistä hetkistä ja pikkasen myös maalannut keittiötä uusiksi =)

  Henni, Räsymatto ja Lattenainen – Kiitokset ja suloista kesän jatkoa vielä….tästä ukkosista kai se kesä nyt vihdoinkin alkaa….

Your email is never published or shared.