Krista Keltanen Blog » photography

Once again in Hanko

En ole kovin pitkälle lomallani päässyt. Edelleen Hanko kuvia. Piipahdettiin Naantalin Muumimaailmassa myös, jossa olemme viimeksi olleet kaksitoista kesää sitten. Haisuli tuli kutittaa Memmua oikein kunnolla ja Alisa vähän pelkäsi Mörköä, et ei halunnut oikein katsoa Mörköön päin ja käveltiin reippaasti ulos siitä Mörön kopista. Muuten mie olen taas löytänyt maalipensselit kellarin uumenista ja muutamat maalipurkit. Isäntä ei ole ollut kauhean innoissaan mun uusista projekteista (ne ovat kuulema ihan turhat ja ylimääräiset :) Hih (ei kyllä mun mielestä). Keittiötä maalatessa eka purkki lipsahti kädestäni ja 1/3 maalia valui keittiön lattialle. Seuraavan päivänä kun olin tullut rautakaupasta kädet täynnä uusia purnukoita, niin kuinkas ollakaan…meinasin maalata auton uusiksi kun yksi purkki kaatui asfaltille ja korkki aukes ja kaikki maalit päin autoa. Onneksi kyydissäni mukana oli maalien ammattilainen ja kehotti juoksujalkaa hakemaan ämpärillinen lämmintä fairyvettä, lisäksi pehmeä harja. Yhdessä sitten pestiin maali pois, niin autosta kuin asfaltilta. Huh! Eli vilskettä on riittänyt. Niin, ja jos joku vielä matkaa Hankoon päin niin suosittelen ehdottomasti majoitukseen Villa Kolaa, jota myös Nopsatravels suosittelee.