Krista Keltanen Blog » photography

Villa Hattarlan puutarhassa

Mie odotin niin tätä uutta Kotivinkkiä! Seisoin rautakaupan kassajonossa Uulan musta maalipurkki kädessä ja tajusin vilkaista lehtihyllylle päin. Nappasin lehden heti mukaan. Uskaltaudun laittamaan blogiini myös joitakin kuvia Mikan ja Antin puutarhasta, mitä olimme Jonnan kanssa kuvaamassa. Oli aikamoinen hellepäivä. Helpotusta lisäsi piha-alueen omenapuut, joitten lehdet toimii isona aurinkovarjona. Pidin kovasti myös siitä, että piha-ala oli jaettu työ-, loikoilu- ja kahvipöytä alueisiin. Lisää puutarha- ja kotikuvia Kotivinkki nro 10 (parhaillaan lehtihyllyssä). Samaiseen lehteen pääsin myös kuvaamaan päätoimittaja Outi Gyldenin pääkirjoituskuvan hänen omalla pihalla.

  • Pieni lintu - Ihanan huolettoman oloisia kuvia! <3

  • Minna - Kesäkuvia parhaimmillaan. Näissä on hyvä fiilis! Täytyykin käydä ostamassa Kotivinkki.

    Ostin muuten tänään Mekkotehdas-kirjan. En osaa ommella, en sitten pätkääkään, mutta ostin kirjan ihanien kuviesi takia. Se on oikea herkku! Koska kuvat olivat niin upeita ja mekot kauniita, ties vaikka yrittäisin tulevana kesänä saada jonkinmoisen vaatekappaleen aikaiseksikin!

  • Henna/Koti Asemalla - Ihastuin tähän juttuun ja kotiin heti kun lehden avasin, ja toivoinkin että tänne tulisi lisää kuvia.
    Siis voiko enää ihanampaa ja suloisempaa kotia ollakaan!?:)

    Lisäksi pakko lisätä edelliseen kommenttiin että itsekin tilasin juuri tuon mekkotehdas-kirjan, juurikin myös kuviesi takia! Osaan tosin vähän ommella mutta en yleensä välitä vaateompelusta. Veikkaan kyllä että tuo kirja vielä inspiroi niin että yksi mekko ainakin on surautettava, vaikka kummitytölle.:)

  • luonnonvalo - Kauniita kesäkuvia. Kiitos muutenkin niin ihanasta blogistasi :) Käyn täällä usein ja nautin kuvien tunnelmista. Taidokkaita ja puhuttelevia kuvia.

  • Raine - BEAUTIFUL! Pretty shots and fairy-tale home. In Italy they don’t have all this creativity in their blood system and due to that, unfortunately I’ve forgotten how simple things can be as beautiful. And of course, with your photographs, they are even more so.

  • Aino/Sisätiloissa - Tuo kuva riippukeinuista on kuin suoraan kesähaaveiluistani! :D

  • Nova - Voi että mä nautin näistä sun kuvista. Kaikki on niin satumaista. Jos mä ikinä keksin tehdä yhtään mitään mihin tarviin ammattikuvaajan, niin mä haluun sut siihen.

Your email is never published or shared.