Krista Keltanen Blog » photography

Kotivinkki Petran kotona

Petran kotona keittiön seinällä on upea taulu. Naisen muotokuva. Petra löysi sen kirpputorilta. Se sopii niin mielettömän hyvin turkoosia seinää vasten. Täytyy kyllä sanoa, et Perta taitaa värien käytön. Olohuone ja keittiö muodostavat upean kokonaisuuden ja pidin myös kovasti heidän makuhuoneestakin. Tummia sävyjä, joista hetkenaikaa olin aivan kauhuissaan koska…mul nimittäin tapahtui sellainen moka Petran kotia kuvatessa… olimme ajaneet Jonnan kanssa noin kaksi tuntia Helsingistä (paluuta ei siis voinut enää miettiä), ja tajusin just siellä Petran makkarissa kun mä jalustaa laukusta kaivoin, et mul puuttui kokonaan kameran ja jalustan välissä oleva kiinnityskappale (osa mikä pitää kameraa jalustassa kiinni). En siis saanut vuoden pimeimpään aikaan (heti joulun jälkeen) kameraa jalustaan kiinni. Ups! Oli pakko selvitä tilanteesta. Koetin liimata mun olkapäitä ovenkarmeihin ja kameraa sängyn reunalle ja pöydän tasolle. Mielikuvitusta tuli käytetty normaalia enemmän. Jonna Kivilahden kirjoittama juttu Kotivinkin lehdessä nro 6/2012