Krista Keltanen Blog » photography

Kotivinkki Petran kotona

Petran kotona keittiön seinällä on upea taulu. Naisen muotokuva. Petra löysi sen kirpputorilta. Se sopii niin mielettömän hyvin turkoosia seinää vasten. Täytyy kyllä sanoa, et Perta taitaa värien käytön. Olohuone ja keittiö muodostavat upean kokonaisuuden ja pidin myös kovasti heidän makuhuoneestakin. Tummia sävyjä, joista hetkenaikaa olin aivan kauhuissaan koska…mul nimittäin tapahtui sellainen moka Petran kotia kuvatessa… olimme ajaneet Jonnan kanssa noin kaksi tuntia Helsingistä (paluuta ei siis voinut enää miettiä), ja tajusin just siellä Petran makkarissa kun mä jalustaa laukusta kaivoin, et mul puuttui kokonaan kameran ja jalustan välissä oleva kiinnityskappale (osa mikä pitää kameraa jalustassa kiinni). En siis saanut vuoden pimeimpään aikaan (heti joulun jälkeen) kameraa jalustaan kiinni. Ups! Oli pakko selvitä tilanteesta. Koetin liimata mun olkapäitä ovenkarmeihin ja kameraa sängyn reunalle ja pöydän tasolle. Mielikuvitusta tuli käytetty normaalia enemmän. Jonna Kivilahden kirjoittama juttu Kotivinkin lehdessä nro 6/2012

  • Pieni lintu - Niin kaunis värimaailma!

  • Petra - Ihania kuvia tosi kauniista kodista, jälleen kerran. Tuon turkoosin seinän sävy on huikea; et sattunut kysymään maalin nimeä/sävyä? ;-)

    t. Petra

  • Huli - Mä luin tän jutun Kotivinkistä. Tajusin sen kyllä vasta ton puukopan kohdalla – leikkasin nimittäin sen kuvan irti omaan leikekirjaani. Meillä on samanlaisia vanhoja omenakoreja, ja on ihan loistava idea laittaa niihin pyörät alle.

    p.s. Saanko vielä kerran sanoa, että sun kuvat on mielettömän upeita? :)

  • Petriina - Kiitos <3 Olet kyllä taitava ja Jonnan kanssa olette ihan mahtava tiimi !

  • Cilla - No hienostihan pärjäsit ilman jalustaakin, upeita kuvia! Sain kodin rohkeasta värien käytöstä paljon inspiraatiota ja ideoita oman kodin sisustukseen. Kiitos!

  • Krista - Pieni Lintu, olen ihan samaa mieltä! Taituri Petra!

    Petra, sopiiko, että utelet sävyä suoraan kodin emännältä pikkupetunia(at)hotmaildotcom, niin tulee ainakin oikeat tiedot suoraan omistajalta :)

    Huli, mielestäni se on myös mahtava idea. ei naarmuunnu lattia kun voi pyörii vaan =) Kiitos myös suloisista sanoista kuviani koskien :)

    Petriina, Iik! Kiitos P! Jonna on kyl ihan huippu! Niin vuorenvahva ammattilainen. On suuri kunnia minulle olla hänen työpari!!!

    Cilla, ilostutit minut! Petran kodista voi tosiaan poimia monia ideoita omaan kotiin! Näkyy, että rohkeus värienkäytössä kannattaa! Upea lopputulos!!! Jännityksellä odotan, minkäläisen mökin hän taikookaan (tiedän, että sellainen projekti hänellä työn alla :)

  • EAF - Aivan mielettömän ihana koti! Ja noi lastenhuoneiden tapetit..täydellisiä!! :D

  • Niina - Mua kyllä kiinnostais koko ajan että kuka tuo maalauksen nainen on ! Mystistä :)
    Siitä voi kehitellä hauskan jutun vaikka vieraiden kesken – jokainen kertois kuka hän on / oli. Mielikuvitusleikki!

    Huikea värimaailma !

    :)

  • Kirsi - Rahalla saa ja mopolla pääsee :D

Your email is never published or shared.