Krista Keltanen Blog » photography

Kaitalammella

Pakattiin kimpsut ja kampsut lauantaiaamuna ja suunnattiin Kaitalammelle juhlimaan Remun synttäreitä mummien ja kummien kesken. Olimme tunti ennen vieraita purkamassa tavaroita. Ohikulkijat pysähtyivät ja hetken ihmettelivät, moni mainitsi, että voisi jäädä juhlimaan kanssamme. Tarjosin vaahtokarkkia. Sää suosii ja viisi ahventa nousi lammesta. Vähän toisenlaiset synttärit.
Haluan mainita vielä, että Alisalla ja minulla on ihanan Anrin tekemät pinnit päässä.

  • Helena - Mekin olemme siellä, samalla katoksellakin, viettäneet heinäkuun lapsemme synttäreitä. Onkia ei ollut silloin mukana, mutta uimme kyllä!

  • Pieni lintu - Anrin käsityöt ja askartelut ovat niin ihania.. :)

    Hauskoja kuvia, harmaata ja ruskeaa ja ihania vihreitä värilänttejä – kaunista!!! :)

  • Krista - No vautsis! Hauskaa. Aivan mahtava paikka! Olen itse ollut siellä mieheni kanssa telttailemassa 16 vuotta sitten ja pidin paikasta silloin kovasti. Nyt kun poikamme on kovin innostunut kalastamaan, niin toivoin että voisimme viettää synttärit siellä (meil oli kyllä säävaraus kutsukortissa, et jos sataa niin kotosalla olemme…onneksi ei satanut).

  • Peurankello - Kiva idea, meilläkin monesti keskimmäisen synttärit saaressa, kesäpaikassamme. Köydenvetoa, aarteen etsintää metsästä, vedessä lentistä jne. Kesä on vaan niin parasta aikaa! Ihanat kuvat:)

  • Krista - Hei Peurankello, olen kans monesti miettinyt, et kesäsynttärit tai miksei talvenkin sopii yllättävn hyvin järjestettäväksi luonnonhelmassa. Jospa järjestetäänkin helmikuussa Alisan 4v. synttärit hiihtopolulle? =)

Your email is never published or shared.