Krista Keltanen Blog » photography

Family photo album – Three sisters

Pikkuiselle mietittiin vielä kuvausvaiheessa nimeä. Kehtasin pyytää tekstarilla yhtenä iltana nimiehdotuksia. Äiti Sanna tekstasi…Nuppu, Lumi, Ruusu, Lilja, Stella…näillä pääsin vauhtiin. Etsin lakanan, lankoja ja ison neulan. Kirjoitin nimet ja lisäsin kysymysmerkin. Prinsessa ja herne teeman toin mukaan kun tiesin, että perheessä nyt kolme prinsessaa. Ihanat tytöt! Ilona (vanhin siskoksista) tuli just ennen kuvauksia heppatalleilta mukaan ja heti kuvausten jälkeen jatkoi telinevoimistelun treeneihin. Säde istui heti pikkuisten patjojen päälle kun niitä vauvaa varten pinoon laitoin. Sädestä tuli myös mielestäni mieletön lähikuva….hetkenaikaa hän oli sitä mieltä, että hänen kuvauksen voi nyt lopettaa ;). Vauva nukkui ja söi ja söi paljon :) Muutama päivä sitten perhe viettii LILJAN ristiäisiä.