Krista Keltanen Blog » photography

Viikonlopun listahitit

Minussa taitaa vieläkin elää se nuori tyttö, joka tykkäsi reilu kymmenen vuotta sitten viikonloppuisin klubbailla. Muistaako kukaan Hotelli Presidentin Hype klubin? Se oli ihan vakkari paikka. En ole koskaan suuri alkoholinystävä ollut, joten minulle riitti kun pääsin tanssilattialle rentoutuu viikon kiireistä. Samat kasvot viikosta toiseen, kunnes elämät muuttui, sitä kotiutui ja perusti perheen. Klubbailut ovat jääneet. Suhde ja maku musiikkiinkin on muuttunut. Eniten kuuntelen musiikkia yöllä kuullokkeet korvilla editoidessa kuvia. Jos kuulen hyvän biisin niin voin kuunella sitä satoja kertoja peräkanaa aina uudestaan ja uudestaan kunnes siihen kyllästyn. Innostuin tästä viikonloppu musalistasta kun ajoin hakee Meriliä toissapäivänä treeneistä ja Bassoradion pojat soittivat jotain niin kaunista mikä sai kaivaamaan puheluni esiin ja napautin Soundhoundin auki (käytän Soundhoundia usein, jos kuulen jossain hyvän biisin, se löytää useimmiten tiedot internetistä siitä laulusta mikä soi, tunnistaa jotenkin rytmistä…ihan outoa mielestäni). Viikonloppu menee koneella ja nämä biisit tulee varmaan moneen kertaan soitettu. Pidän siis edelleen sellaisista pehmeistä housetanssirytmeistä, josta tulee hyvät muistot ja muuvit :) Just nyt lempparina tämä.


Ellie Goulding – Lights / Niki & the Dove – Mother Protect (Goldroom Remix) / Flight Facilities – Crave You (feat. Giselle) / Gotye – Somebody That I Used to Know (feat. Kimbra) / Sweet Coffee – Daylight / Morgan Page – The Only One (feat. Coury Palermo) / Nora En Pure – You Make Me Float / Black Van – Yearning / Perseus – Seychelles / Lancelot – We Can Dance (Goldroom Remix) / Perseus – Running Back to You / Beach Club House de Ibiza Cafe – Beautiful Beat (Barcelona Bootleg) – tästä en lyötänyt youtubista biistä, mutta löytyy kyllä iTunesista.