Krista Keltanen Blog » photography

Tuliaisia Tanskanmaalta

Jos seikkailet Jonnan Mrs.Jones blogissa ja eksyt joskus tännekin, niin alla oleva postaus koskee samaa matkaamme, josta Jonna postasikin jo eilen. Kahden päivän työmatka Tanskaan upeisiin kevätmaisemiin ja TINE K HOME omistaja Tinen kotiin.Mä mykistyin kun nämä veneet jonossa näin, mitkä värit! Tuliaisideaksi poimittu, et pyöräilisin enemmän tänä kesänä.Toin salaa Suomeen kassissani taimen Jannelleni kun Tine sen mulle omasta kasvista suostui katkaisee ja mukaan mulle pakkas. Ihastuin sen taimen samettiseen pintaan ja kun sen lehden samettista pintaa kokeilee, niin sormet tuoksuu aika voimakkaasti mintulle. Kotona laitoin sen heti veteen ja nyt odotamme juuria sen varren alle. Kasvin nimen olenkin jo unohtanut.Matkustaminen muuttaa tapoja. Tine keitti meille montaa pannullista teetä ja joi itse teensä lasimukista. Olen nyt juonut matkani jälkeen vaan teetä ja lasimukista :)Tinen tyttärien huoneesta kuului yläkerran käytävälle pehmeä soundi ja kaunis miesääni lauloi. En silloin vielä tiennyt kuka soi tyttöjen ipodista, ja mun vartalo alkoi kummallisesti heilumaan rytmin tahdissa ja tiesin, et hän tulee minunkin soittolistalleni.Nämä sitten ovat kummallisia mustia kepposia :) Tanskalaisten mukaan tämä trendi on jo mennyt ohi, mutta sattumalta bongasin kuitenkin Illumin lentokenttäshopista nämä mustat Kishu Binchotan kepit. Ovat siis jotain japanilaistekosta ja puhdistavat vettä. Meillähän vesi on puhdasta ja emme tarvitse veteen näitä (silti tottakai mie kokeilin sen lasikannun sisälle…tuossa ylimmässä kuvassa), mutta tykkäsin kun Anitan kodissa oli nämä servettien päällä painona ja koristeena. Tuliaisidea tämäkin.
p.s. Luontokuvat kuvasin Tanskassa ja kaikki lähikuvat esineistä ovat kuvattu kotonani.

  • Peurankello - Oksastasi tulee mieleen se tuoksuva pelargonia. Kun hieraisee sen lehtiä, tulee ihana tuoksu.
    Meilläkin soi Mayer, usein :)

  • Pieni lintu - Vau mikä metsä!

  • Ada - AZFoto - Beautiful impression of your trip! Amazing images!

  • AnnaS - Aivan ihana metsä-kuva! Raikkaan vhreässä metsämaisemassa silmä lepää :)

  • Marika - Upea metsäkuva. Oikea satumaisema. Tykkään paljon myös venekuvasta. Sävyt on hienot :).

  • Petriina - Tajuttoman ihania kuvia, kuten aina !

    Oli kiva nähdä tänään ! :)

  • Lumo - Ihastuttava metsä! Puiden kukintakin on pidemmällä kuin meillä… odottelen kiihkeästi kotikadun koristeomenapuiden kukintaa…

  • SuviMaria - Oih, mikä ihana vihreys!

  • Pirkko - Ihania kuvia, ihania tunnelmia. Tanska on ihana paikka. Ihanaa äitienpäivää sinulle! <3

  • Niina - Hyvän tuulen postaus ! :) Ihana !

  • Marsa - Ihailen kovasti kuviasi. Kyselit maaleista; itse maalasin juuri lattia Betoluxin öljypohjaisella maalilla. Siitä tulee tosi kiiltävä pinta (blogissani on muutama kuva, jossa kiilto näkyy). Olen maalannut myös vesiliukoisella, mutta siitä en tykännyt, on himmeämpi ja jotenkin tahmeampi. Betoluxilla saa tosi peittävän pinnan.

  • Krista - Heissan,ja kiitokset kaikille ihanista kommenteista! Ja kiitos Marsa lattiamaalivinkistä…edelleen täällä pahkäilen mitä tekisin. Betolux vaikuttaa kyllä aika hyvältä vaihtoehdolta jos siis päätän maalata =)

Your email is never published or shared.