Krista Keltanen Blog » photography

Taiteilijan persoonaallinen piha

En muista, että olisin näitä kuvia jakanut aikaisemmin, mutta jos joku nyt sattuisi muistamaan niin pahoittelen uudelleen postaustani. Olin ikuistamassa taiteilija Sirkka Turkin pihapiiria ja taidetta Proudage lehteen viime kesänä. Pihapiiri ja koti tekivät minuun suuren vaikutuksen. Erityisesti suuni loksahti auki kun Sirkka ovensa avasi, josta eteeni pamahti mieletön kaupunkimaisema. Siis yksi iso huone kokonainen kaupunki. VAU! Sirkka on maalannut tämän tilataideteoksen entisen talonsa jäännöshirsiin. Muistaisin, että jäännöshirret ovat palanneesta kodista, joista hän teki itselleen kokonaisen kaupungin muistoksi. Sirkan todella iso piha olikin sitten seuraava tilataideteos. Alla muutamia otoksia siitä, joissa siis ei ole läheskään kaikista erikoisuuksista kuvia. Niitä oli nimittäin mielettömästi, se mielikuvituksen määrä mitä hänestä pursuaa on sanoinkuvaamaton. Oikeastaan hänellä olisi sitä muillekin jakaa. Sirkka on itse niin lämmin ja empaattinen. Jos joskus poikkeat Porvoon Tolkkisissa, niin kilauta Sirkalle, uskoisin, että jos hän on maisemissa niin hyvin mielellään esittelee ja näyttää pihapiiria. Vinkkaan vielä, että Sirkka myös myy niitä värikkäitä taloja hintaan 10-20e/riippuen koosta.