Krista Keltanen Blog » photography

Pitäisi vielä malttaa hetken

Viimeisiä kuvia lähdössä asiakkaille eteenpäin ennen kun pääsen NIIN kauan odotetulle matkallemme. Pitkäaikainen haave Pariisista näyttäisi toteutuvan!!! Elämäni ei ole aikaisemmin kuljettanut sinne minua. Mutta nyt kasseja ja kameraa pakkaa kolme naista…rakas äitini, siskoni ja mie. Oikeastaan tämä “kevät Pariisissa” on äitini 60v syntymäpäivälahjamme. Kukaan meistä ei puhu ranskaa (jos mun 3v ranskan opintoja lukiossa ei lasketa..en siis ainakaan osaa puhua, joitakin sanoja ehkä ymmärrän :), mutta ei välitetä siitä. Sanoin jo äidille, että pakkaa mahdollisimman mukavat kengät mukaan, koska tulemme kävelemään varmaankin valtavan paljon…vilkaisin nopeasti Pariisin metrokarttaa, josta en saanut mitään selvää…joten nyt mietinkin, että jos uskallamme mennä metrokyytiin, niin osaammeko enää pois sieltä maan alta. Sain Niinalta viestin, et pitäisi käydä ainakin Petit Pan liikkeessä ja tekee niin mieli unohtaa itsensa myös johonkin antiikkitorille. Le Marais aluetta ovat kehunneet. Koetin saada meille hotelliakin sieltä, mutta kaikki mitä löysin olivat jo täynnä. Jos pääsen vielä joskus uudestaan Pariisiin, niin nukkuisin yöni Anne Galbardin suunnittelemassa La Belle Juliette majapaikassa. On kyllä meillä nytkin hieno hotelli, en vielä paljasta sitä kun tiedän, että äiskäni lukee blogia ja pidämme hotellimme hetken vielä salaisuutena hänelle :)