Krista Keltanen Blog » photography

Mekkotehdas kirjan julkkarit ja SM hopea äitienpäivälahjaksi

Viimeiset päivät ovat menneet niin kiireellä, että hyvä jos on muistanut, missä on pitänyt milloinkin olla :) Lauantaina studiolla/showroomilla Sanna Nougasta järjesti aivan mahtavan blogipäivän. Siitä onkin ollut kuvia reippaasti esillä niin monessa blogissa. Paikalla oli myös aina niin iloinen Anita Tine K Homeilta Tanskasta asti. Sunnuntaina äitienpäivänä jännitimme isolla porukalla Kisahallissa (tästä kuvia alempana) ja maanantaina Sunna ja Kirsi loihivat Mekkotehdas maailman studiollemme. En ehtinyt kovinkaan paljon kuvaamaan tilaisuutta kun mussutin taivaallisia muffinsseja ja niin mielellään seurustelin vieraittemme kanssa.Herkulliset muffinsit Kirsi ja Sunna tilasivat MORMOR CUPCAKESista.Kirjan malli hymyilee omalle kuvalleen :)Paula (vasemmalla)on tehnyt kirjan kaavat ja huomatkaa Paulan mekko, siitä löytyy kaavat kirjasta naistenkokoa.Paikalla olivat myös kirjassa malleina olleet söpöset tytöt.Askarteutehtävän ohjeet

Äitienpäivänä kahveja ei tullut sänkyyn, mutta siitä en välittänytkään, kun maha oli jo tarpeeksi sekaisin jännityksestä Merilin kisasuorituksesta. SM hopeeta tuli ja äitienpäivä/mitalikahvit juotiin vanhemmillani kisojen jälkeen. Tätä päivää en unohda kyl koskaan.

  • Emmi-Leena - Mies tuli kyselemään mille hymyilen näytön ääressä näin leveästi, mutta minkäs teet kun hyvä tunnelma välittyy kuvattavien kasvoilta tänne asti!

  • Pieni lintu - Ihastuttavia kuvia jälleen kerran! :)

    Onnittelut tytölle mitalista – vau! :)

  • Pirkko - Ihania kuvia, tunnelmia, hetkiä ja päiviä. Kaikkea ihanaa sinulle kevääseen! <3

  • Lumo - Selasin kirjaa Akateemisessa Tine K-blogipäivän jälkeen; ihana kirja ja mitkä kuvat!

  • Peurankello - Voi mietn kivoja tunnelmia siellä, onnittelut hopeasta myös:) En saanutkaan äitienpäivälahjaksi Mekkotehdas -kirjaa, vihjaisin esikoiselle, kait olisi pitänyt suoraan miehelle vinkata ;) Joten hankin sen itse ja innolla alan ompelemaan. Kone ulos kuistille ja surina käyntiin :)))))

  • Nova - Vautsi! SM-hopeaa! Tosi hienoa, on varmaan aika ylpeä olo. :)
    Ihania kuvia oot napsinut kirjan julkkareista. Vähän kyllä tipahdin tuolilta kun toi yks kuva tuli ruutuun. :D

    Oli hirmu kivaa tavata sut! ♥

  • Ulla - Onnittelut Merilille mitalista ja äidille kirjasta!

  • Krista - Emmi-Leena, siel oli tosiaan leppoisa tunnelma koko tilaisuuden ajan. Sellainen helpottunut ja hyvä olo!

    Pieni lintu, Kiitokset! Kerron Memmulle. Oli se vasta päivä! Ihana sellainen!

    Pirkko, kiitokset myös ja oikein ihanaa kevättä sinullekin ;)

    Lumo, itse piipahdin eilen suomalaisessa. Näin ekan kerran kirjat hyllyllä. Oli se vähän uskomaton fiilis!

    Peurankello, tämä ompelukone kuistille kuullostaa niin hyvältä!!! Itse vielä haaveilen pienestä ompelukone nurkkauksesta. Se on työn alla. Jospa siihenkin saisin Niinalta spua(Niina vink-vink ;) Meil alkaa Memmun huone olla jo aika mallillaan. Tänään hain verhot ja eilen taulut kehystämöstä. Ja vielä odotetaN yhtä tuolia. Ahh…siitä tulee niin hieno!

    Nova, samoin! Oli niin mukava tavata sinut!!  Ylpeä ja iloinen on olo hopeesta! On hän sen ansainnut! Islalle terkkuja ;)

    Ulla, Iso kiitos! ;)

  • Taru - Onnea Mekkotehdas kirjalle julkaisusta! Harmittaa, että en päässyt julkistamistilaisuuteen, mutta toivon teille ja kirjalle kaikkea parasta! Aion hetimiten hankkia kirjan!! =)

  • Henni - Tuo kirja on varmasti aivan ihastuttava, täytyy hankkia se ensi tilassa!

    And once again: ihanaisia nuo kuvitukset kirjan julkaisutilaisuudesta ja miten kaunis tyttö sinulla onkaan! Onnittelut vielä hienosta saavutuksesta, aika upea “lahja” sopivasti äitienpäivään :)

  • Rillirousku - Vau, hienoa! Onnea Merilille ja sen mammalle kans! Ikimuistoinen päivä.

    Kirja on tilauksessa ja maltan tuskin odottaa, se on u-p-i-a!

Your email is never published or shared.