Krista Keltanen Blog » photography

Bonjour Paris

Eiffel torni oli verhoiltu sumuisella verholla ja hellettä sen verran, et farkuissa tuli kuuma. Eläisipä Coco vielä, koska silloin meillä voisi olla hyvät mahdollisuudet nähdä hänet, kun hotellimme on suoraan neft door hänen perustamasta ensimmäisestä liikkeestä. Taianomaista! Mies Chanelin liikkeessä hymyili mulle kun kuvan nappasin Cocon kuvasta. Tuli hyvä mieli. Kovasti vongerramme tääl ranksaa ehkä vielä tähän asti ihan turhaan, kun kaikki ovat vielä puhuneet hyvää englantia. Olemme myös kävelleet. Paljon. Louvre ja Palais-Royal alueen. Myös Saint-Garmain-Des-Pres ja latinalaiskorttelin ja kaikki yhdessä päivässä. Vauhti ja nälkä nähdä lisää tätä kaupunkia on kova. Näimme myös illalla elokuvaporukan ja sain siitä kuvaankin (mustavalkoinen, jossa pussaillaan ja äänimies etualalla laitteitten kanssa…kuvattu sillalta) ja aamulla suunnataan taas uusille reiteille.