Krista Keltanen Blog » photography

Suosikkini puutarhalehdistä

Ihan ehdoton lemppari on Trädgårdsliv. Vaikka en sanan sanaa ymmmärrä koko lehdestä, mutta riittää, et on upeat kuvat, kauniit sävyt, paperi josta sormet tykkää ja ammattitason taitto. Lukunautinto tai tässä tapauksessa silmänruoka on taattu. Meidän puutarhurikin (siis Janne :) vilkaisi lehteä ja arvioi sen fiilislehdeksi, mitä vaan selaillaan. Hän lukee Viherpihaa ja on sisustanut koko keittiömme pikkuruisilla mustilla ruukuilla. Niistä jopa itääkin jotain…toissapäivänä ihmettelin avomaakurkun taimea, mikä puski mullan läpi. Hän on myös rakentanut pihalle puukehikot, johon saan istutettu yrttitarhani. Luulen, että ehkä minunkin pitää laittaa se ruotsalainen lehti hetkeksi sivuun ja avata Viherpiha, jotta alkaisi tapahtumaan…alla olevat kuvat ovat Edinburghin kasvitieteellisestä…

  • Maikki - Huomenta.
    Et laittaisi kuvaa miehesi Jannen tekmistä puukehikoista johin aijot yrttitarhaa.Lumet alkavat olla minunkin pihalla kokonaan sulanut ja jo viime syksynä näin siulunisilmin pihassani yrttikehikon ja siinä ihanan vihreät yrtit. Olen vain kuumeisesti pähkäillyt millaisen tekisin. Olisin kiitollinen kaikista ideoista.

    terveisin Maikki

  • Krista - Hei Maikki, koetan tänään illalla räpsästä siitä kuvia ;)

  • Henrietta - ai jösses Krista mie kuolen noihin orkidea kuviin, aivan ihania. Tiiätkö kun sydämestä ottaa kun näkee jotain tosi kaunista, no nuo on nyt sellasia, kiitos:)

  • Emilia - Saiskohan tuonne kasvihuoneeseen muuttaa asumaan? :)

  • Lumo - Oih, ihania tunnelmia.

    Parvekepuutarhan kasvatit kasvavat nyt keittiössä, katsotaan kuinka moni jaksaa parvekkeelle asti. Oudosti osa on kuivunut matkan varrella, vaikka olen uskollisesti kastellut. Onneksi puutarhaliikkeistä saa valmiitakin taimia.

  • Krista - Henrietta – Hih! Orkideat olivat heti Glasshouse lasiikkunan edessä. Upea valo oli.

    Emilia – Jos saisikin. Voisin muutta myös… ;)

    Lumo – Kyllä miekin heitän varmaan toivoni vielä jossain vaiheessa puutarhaliikkeen kasveihin :) Tsemppiä!

  • AnnaS - Ihania kuvia, varsinkin se jossa on “kasvihuone” ja puut.
    Mel Bartholomew on kirjoittanut Ruutuviljely-kirjan, jossa on hyviä ohjeita tehokkaaseen laatikkoviljelyyn,suosittelen.

  • Krista - Kiitos Anna vinkistä! Kirja on uusi tuttavuus ja pitää tutustua!

Your email is never published or shared.