Krista Keltanen Blog » photography

Suosikkini puutarhalehdistä

Ihan ehdoton lemppari on Trädgårdsliv. Vaikka en sanan sanaa ymmmärrä koko lehdestä, mutta riittää, et on upeat kuvat, kauniit sävyt, paperi josta sormet tykkää ja ammattitason taitto. Lukunautinto tai tässä tapauksessa silmänruoka on taattu. Meidän puutarhurikin (siis Janne :) vilkaisi lehteä ja arvioi sen fiilislehdeksi, mitä vaan selaillaan. Hän lukee Viherpihaa ja on sisustanut koko keittiömme pikkuruisilla mustilla ruukuilla. Niistä jopa itääkin jotain…toissapäivänä ihmettelin avomaakurkun taimea, mikä puski mullan läpi. Hän on myös rakentanut pihalle puukehikot, johon saan istutettu yrttitarhani. Luulen, että ehkä minunkin pitää laittaa se ruotsalainen lehti hetkeksi sivuun ja avata Viherpiha, jotta alkaisi tapahtumaan…alla olevat kuvat ovat Edinburghin kasvitieteellisestä…