Krista Keltanen Blog » photography

Forumin mainoskampanja

Ilmapallot tulivat aamulla studiolle lähetin toimittamina, joista heti kaksi pamahti kun ne helmikuun pakkasista ulkoota sisään tuotiin. Siinä olikin sitten jännitystä miten loput pallot lämpötilavaihteluun reagoi. Onneksi pysyivät heliumissa.

Seuraavaksi meitä mietitytti miten saamme Anniinan hiukset nostettu ylös ilmapalloilla siten,että se näyttäisivät suht luonnolliselta. Hiusstylisti Miikaa se ei kovemmin näyttänyt häiritsevän…hän jopa omalla rauhallisella olemuksella sai meidät muutkin uskomaan siihen,et ei tässä mitään ongelmaa ole.

Suurin sankari kuvauksissa oli meidän mallimme Anniina, joka seisoi tunteja, siis monia tunteja ilmapallot päässä. Ei päässyt liikkumaankaan kun hiukset olivat sidottu poikkitankoon mikä roikkui katosta.

Forumin juhlakatalogi ilmestyi viime torstaina Hesarin välissä.
Iso kiitos tiimille: Mainostoimisto Konsepti AD Minna Liukkonen ja projektijohtaja Tuula Bitter / Forumin markkinointiosasto / Hair&make-up Miika Kemppainen / Styling Anna Komonen / Model Anniina FONDI / Tuotevalinnat Jonna Kivilahti ja Jonnaa assisteerasti Suvi Asamoa
BEHIND SCENES